bad people

Romanul nu s-a nascut poet, s-a nascut jmecheras; da, puteti sa-mi umpleti frigiderul cat vreti, sunt imunizat. In IT exista de asemenea tot felul de jmecherasi: de la copii tembeli care au invatat cum se poate afla parola de la compul vecinului pina la elita, oameni cu adevarat pregatiti. In general astia sunt destul de putini, multi au plecat peste mari si tari lasand calculatoarele romanilor pe mana astora de ziceam mai sus.

Ce te faci daca se arde hard-ul cu toate documentele de valoare in el? nu ai decat 2 optiuni: apelezi la jmecherasi sau la elita, aka firmele care se ocupa strict de asa ceva. Dar ce te faci cand elita = jmecherasi?

Un astfel de exemplu este drzone. Omul pare sa fie din elita, are site, are firma si texte care te conving sa mergi la el cu incredere. Numai ca drzone este un jmecheras si o spun cu convingere. Am dus un hard cu probleme la partea electrica si m-a aburit ca de fapt platanele sunt arse ceea ce face operatiunea costisitoare. Nefiind documente importante i-am spus ca nu dau atata banet pt niste poze.

M-a mancat in c*r si m-am dus a 2-a oara cu un alt hard de data asta. Avea aceiasi problema la partea electrica (cu putina bunavointa, electrica se schimba in 10 secunde cu alta identica, se recupereaza datele in 10 minute si se pune inapoi electrica veche pe hardul defect daca nu se doreste repararea hard-ului). Iar m-a luat cu capetele arse, platanele inegrite etc, adica bullshit-uri. Vroia 100 de euro de data asta si mi-a spus ca daca eram firma imi cerea de 10 ori mai mult.

Probabil ca omul are eva cunostinte de electronica dar la felul in care profita de disperarea omului il face un jmecheras ordinar. Nu am pretentia sa imi faca pe 2 lei dar nici sa fiu prostit in fata. Fac pariu ca daca ma duc cu un hard bun imi va spune aceleasi cacaturi. fuck you, drzone !

Oare cati or fi ca el..

Comentarii ( 8 )

  1. da , dar e simplu . omu’ cere , daca ii dai banu’ esti de vina ( = guster ! ) . beleste ochiu’ sa nu belesti altceva !

    nu se aplica in cazul tau…cine stie cunoaste !
    🙂

  2. Pai sa vad, cumnata imi da o cafea cand o sa ajung urmatoarea data pe la ea (de Paste), baietii ei cate un pup pentru ca le-am dat jocul cu pisicute, baiatul nasilor uita chiar sa imi spuna si „multumesc” la sfarsitul sesiunii de Team Viewer (acum preferam sa nu-l fi descoperit ever). Restul „clientilor” sunt in faza incipienta si profita de monstre.
    Data viitoare cand mergem in Dobrogea o sa trebuiasca sa-mi fac cateva cd-uri cu kituri. Nu cred ca o sa mi le decontez nici pe alea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top