m-am tampit

Mi-am dat seama de ceva vreme ca incep sa am „unele” probleme de comunicare; am momente cand nu-mi gasesc cuvintele potrivite si imi vin usor in minte altele mai neportivite; cred ca se datoreaza din cauza celor 3 categorii de oameni cu care socializez:

1. baietzasii si fetele fete care au un vocabular mai de cartier gen: harfe, koae, sa mori tu, fratele meu, ba esti nebun, las-o’n sange, plm etc;

2. cei normali cu un vocabular decent din care fac si eu parte

3. evoluatii sau cei care te cam ingroapa in termeni.

Faza naspa e ca aia din prima categorie sunt din ce in ce mai multi si te lovesti de ei indiferent. E usor sa dialoghezi cu ei, practic trebuie facut un efort minim de a te cobori putin si esti de-al lor. Ce te faci cand trebuie sa porti un dialog cu un evoluat si nu poti sa faci fata discutiei? Taci ca prostu si dai din cap afirmativ in timp ce faci carcei mintali sa-ti iasa bine urmatoarea fraza. Bine, daca nu iti pasa de evoluat nu trebuie sa-ti faci griji; dar daca nu vrei sa pari un cretin ?

Din cauza asta am o noua problema. Sa-mi cumpar carti noi, sa reincep sa citesc sau sa-mi cumpar un Nintendo WII ?

Comentarii ( 5 )

  1. Dupa cum am anuntat, eu raman blonda deci am o scuza in cazul unei discutii cu „evoluatii”. iti recomand sa te vopsesti si tu 😀
    Grea problema mai ai… Pai cartile sunt scumpe si e criza. Nu le cumpara. Daca ai putintica rabdare incep sa-mi public aberatiile literare si sunt ale tale PE GRATIS 😛 Oricum pe net gasesti o gramada de carti moca si e foarte bine sa reincepi sa citesti. Asa nu te mai chinui sa conversezi cu „evoluatii”. Si nu, nu cumpara un Nintendo WII, e criza!!!

  2. Am gasit solutia de compromis: imi cumpar cateva carti (nu citesc decat sf-uri) si consola de jocuri Dingoo ca e mai ieftina. In felul asta voi discuta cu evoluatii in timp ce butonez de zor la Donkey Kong!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top