ordinary sunday

Ma vazui ieri cu 2 bretini cu care n-am mai stat demult la palavre. Am intrat in prima carciuma gasita in cale sa ne racorim putin de la caldura asta insuportabila. Eu fiind sofer mi-am luat un ceai, ceilalti 2 cate 100 de vodca. Si am inceput sa discutam, intai despre Kant, Aristotel si putina patristica dar ne-am plictisit repde fiind subiecte epuizate (noi 3 fiind masteranti in filosofie) asa ca dupa al 2-lea rand de vodca si eu a 2-a cana de ceai ne-am facut curaj sa vorbim si despre…fomei.

Unul dintre a fost de curand in Brazilia si de la el am aflat ca saracii aia arata toti unul si unul, toti fac sport si trag de fiare pe plaja dupa servici, el fiind singrul dolofan de pe acolo. Si femeile sunt la fel de aratoase asa ca daca te duci singur si cu gandul sa agati ceva nu prea ai sanse decat la stoarfe pe bani. Ma.. asa o fi, oricum se stie ca multi nazisti (arieni) s-au carat pe acolo dupa WW2.

Revenind la fomei, amandoi sunt sucariti pe romance ca sunt pline de fitze. Degeaba am incercat sa le spun ca emanciparea se trage de la prea mult videochat si italieni slinosi care ling tot ce prind, ei cred ca totul se trage de la rasa. Adica, asa au fost si vor fi romancutele mereu, este o chestie genetica. Pai si mamele noastre de ce n-au fost emancipate si au preferat sa se chinuie crescand plozi? daca maica-mea era emancipata genetic eu nu existam si poate multi dintre noi. In fine, deductia conceptelor pure este transcedentrala, seunzualitatea lor fiind redusa la dimensiunea lor empirica.

Manca-ti-as!

Comentarii ( 3 )

  1. Oricat de multe chestiutze am scrie noi femeile despre noi…tot nu o sa reusiti vreodata sa ne cunosteti indejuns….nu pot sa spun ca reciproca e valabila.:P

  2. Fetelor, calm down, eu m-am resemnat demult; mai repede aflu misterul vietii decat ce gandeste o femeie.. faza e ca inca exista barbati care se chinuie :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top