the thin line between

Aseara n-am mai avut chef de nimic, nici de trageri, nici de blog. Dupa o zi plina de alergaturi seara era sa mor ca prostu, electrocutat. Eram la un tip, ii puneam o mufa pe cablul de retea cand a facut poc urmat de o flama si totul s-a cufundat in bezna. Un cretin a avut proasta idee sa bage 220 pe cablul de net si sa alimenteze ceva. Clestele sertizor aproape ca s-a topit.  Macar daca izola acel cablu dar ignoranta si nepasarea lui puteau sa ma trimita la cer. E  aiurea cand esti atat de aproape de moarte incat lucrurile incep sa prinda alt sens. Te gandesti ca ai grija de tine sa nu patesti nimic si crapi atunci cand te astepti cel mai putin si mai ales nu din vina ta.

Azi avem iar program de shopping. De 2 saptamani de cand au inceput reducerile vreau sa-mi cumpar o pereche de blugi dar nu e chip sa gasesc ce vreau. De fiecare data cand mergem prin magazine iesim fie cu haine pt. Bubutza fie pt. Flory. Prostu nu are noroc; ma oftic ca bugetul s-a cam futut si eu tot in gioarse umblu.

intentionez sa redevin roacker anu asta, just like good ol’ days. Bine, imi va lipsi pleata dar nu-i bai; e suficient daca gasesc „acei” blugi care ii vad cu ochii mintii si „acei” adidasi. Mai adaug neste chestii la gat, 1-2 inele si aia e; nu va ganditi la ghiuluri si lanturi de aur..

Comentarii ( 5 )

  1. Legat de prima parte, stiu cum e.
    Cum numai ele isi gasesc? Flory a zis zilele trecute ca ti-ai luat o bluza, nu minti!
    Eu bocesc acu dupa o pereche de blugi care imi plac foarte mult dar care mi s-au rupt in fund si in genunchi. Cam greu de reparat.
    Daca tot nu gasesti ceva sa-ti placa, mergi la croitorie si fa-ti la comanda.

  2. bai uskaa m-ai facut sa rid la faza cu moartea 🙂 , deci vezi ? te abtii de la una-alta , faci eforturi sa bagi in fizic cit mai sanatos si te pomenesti ca o mierlesti aiurean-tramvai . are si parazitii o faza intr-o piesa pe ideea asta , nu-mi vine in minte numele melodiei . la faza cu rock’n’roll-u tre’ sa te tii tare ! bafta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top