marturisiri inocente

Ati aflat din postul anterior ca-mi plac lucrurile originale si de firma; nu vrea sa intelegeti ca ma limitez numai la haine, sunt adeptul calitatii in orice imi este de folos in viata. Spun asta pentru ca m-am saturat sa port adidasi care se rup imediat, tricouri care se latesc dupa prima spalare sau se decoloreaza sau aparate electronice care merg doar  2-3 luni; am o varsta cand, zic, eu, am ceva experienta si stiu sa ma feresc de tzepe. De exemplu, nu port incaltaminte decat de la Puna si Reeboh; in casa mi-am luat tv Panascanic iar la bucatarie ultimul model de aragaz Sanusi.

Era cat pe ce sa mi-o iau cand am fost cu Flory sa ne luam telefoane mobile; intru intr-un magazin mai fistichiu si-l intreb pe vanzaret ce-mi recomanda mie si sotiei; ma ia jegosu cu faze de genu: „pentru sotie va recomand un Omnia iar pentru Dvs. un HTC Hero”. Frate, m-a spart, credea ca si-a gasit prostii; am plecat de acolo si ne-am oprit la un magazin obscur improvizat intr-o ghereta; ne-am luat de acolo Sagem pentru mine si pentru Flory un Huawei; macar de astea am auzit si stiu ca sunt bune..

La calculatoare ma pricep foarte bine si mare noroc am avut ca altfel mi-o luam iar. Acum ceva vreme am vrut sa-mi schimb carcasa la comp ca incepuse sa faca zgomot. M-am dus intr-un magazin si i-am cerut unui IT-ist de pe acolo sa-mi recomande si mie o carcasa mai de calitate;  m-a luat ala cu Antec, Chieftec, Zalman, Nexus, Corsair..

Ba, esti nebun! facaturi pe fata; unde mai pui ca astea se vand si fara sursa deci teapa de 2 ori mai mare!

Evident ca n-am pus botu la vrajeala lui si mi-am luat un Delux cu fata de BMW; mama lor de hoti..

Acu nu vreau sa ma credeti un tip superficial care nu mai poate de el si ca are bani; am zis doar ca e momentul sa ating un alt standard de viata si sa spun nu compromisului.

Atat.

Voi nu ati face la fel daca ati avea bani?

Comentarii ( 9 )

  1. Daca as avea bani i-as lua o zgarda cu rubine lu’ Bella, un palton de la Austin Reed pentru barbati’miu si mie laptopul dupa care salivez.
    Era vorba aia: sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine.

  2. Vezi ca te-ai ramolit? Huawei e mobilul de la RCS primit gratis.
    Ala pe care-l urasti tu foarte tare si pe care vrea Bubutza sa-l mozoleasca toata ziua:)

  3. :(( nu-mi fa sperante desarte ca barbati’miu mi-a zis ca da bani pt laptop doar dupa ce ne mutam la parintii lui. Prefer sa astept sa mi-l cumpar din banii mei…

  4. Nu e in Mangalia, e la sat la 15 km de Mangalia. In ultimii 2 ani nu am apucat sa ma bronzez cat si cum as fi vrut. Ca atrebuit sa-i pupam in fund pe socrii. Adica nu stiu daca ai realizat: barbati’miu vrea sa stam cu parintii lui. In aceeasi casa! Nora cu soacra! That’s nightmare!!!!!

  5. Eu mi-as cumpara pamant pe luna,nu de alta da sa am unde sa parchez naveta spatiala.Si pe locul doi, mi-as cumpara pamant pe luna, sa am si casa de vacanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top