destinatii de vis

Cine nu cunoaste Cernica? dar v-ati intrebat oare unde duce drumul mai sus de Cernica? Ei bine, ala e drumul spre Vasilati. Drum la modul generic vorbind pentru ca cei ce locuiesc acolo au avut o viziune: ce-ar fi sa aducem traseele montane de offroad aici, in campie? asa ca au distrus drumul. Cred ca au folosit ceva tehnologie made in japan ca a iesit perfect. Nu e suficient sa ai 4×4, e musai jeep si ala in forma maxima. Cei ce nu aveti jeep se poate ajunge si cu trenul, un personal obscur dar mai multe nu va spun sa nu stric placerea de a descoperi singuri.

Mersul cu masina. Este de preferat sa aveti costum de protectie iar casca este obligatie din mai multe motive: cel mai important este sa te protejeze de plafonul masinii iar al 2-lea de cativa localnici din galbinasi cu unghia in gat pe turistii de vasilati. Extrem de important: nu plecati la drum noaptea sau o singura masina, mergeti pe zi si in convoi. Folositi pe post de sofer pe cel mai experiementat dintre voi care sa poata conduce si cu cauciucurile sparte.

Semne de circulatie nu exista dar va dati seama cand ati ajuns in momentul cand zariti un munte de gunoi. Aia e intrarea in sat. Daca pe telefonul mobil este doar 1 liniuta de semnal care dispare atunci cand va miscati atunci ati ajuns. Tot ce ramane este sa va bucurati ca sunteti in viata. Cei mai temerari pot vizita Budesti – un fel de Istambul mai mic, paradisul afacerilor cu tigla, bca si fier vechi.

Nu am poze sa va arat, cei din galbinasi ne-au confiscat camera atunci cand am oprit sa facem poze; nu am stiut ca este interzis sa fotografiezi in acea zona.

Mergeti si vizitati, sunt experiente care nu se uita nicodata..

Comentarii ( 5 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top