sa nu-mi ceri ca n-am !

Inaugurez azi o noua categorie, experiente traite live in lumea comp-urilor. tot ce scrie aici sunt intamplari reale, fara sa exagerez catusi de putin; material este suficient..

Ma dispera fel de fel de dubiosi de ceva vreme incoa.

-Salut, sunt prietenu lu’ prietenu lu’ X; ai sa-mi dai si mie o placa de baza?

-Am, dar pe bani!

-Aaaaa, pai X mi-a spus ca poate imi dai asa..

sau

-Salut, sunt prietenu lu’ prietenu lu’ Y; ai sa-mi dai si mie un hard care nu-ti mai trebuie?

-Da, am unu de 2gb…

-Aaaaaa, vroiam ceva sa fie minim de 80..

-De 80 gasesti la magazin..

-Da da’ acolo e pe bani..

Exemplele pot continua de la monitoare, memorii ram, placi video pina la o banala mufa utp; toate mi-au fost cerute pe ochi frumosi sau, de cele mai multe ori pe celebrele vorbe de la care am facut icter: raman dator!

Lumea crede ca am pepiniera de pc-uri acasa. Wrong, nu am nimic de dat degeaba. Si daca as avea nu as da unora care se plimba cu mercedes si se caca pe ei cand vine vorba de bani.

Da, am dat pe degeaba acolo unde mi-a facut placere si doar chestii fara valoare prea mare. Problema e ca lumea profita de orice slabiciune si abia asteapta sa te faca, indiferent ca vorbim de un banal surub sau un cpu. Am cunoscut oameni care se bucurau ca niste idioti ca le-am dat un pad de maus cu toate ca nu are valoare mai mare ca un covrig.

E unu caruia i-am dat acu vro 5 ani un pc. Avea o singura problema, tastatura avea tastele scrise in germana dar n-aveam altceva pe moment. I-am spus sa ma caute peste cateva zile sa i-o schimb. Daca va spun ca ma suna si azi, odata la cateva luni sa-mi aduca aminte cand il rezolv cu tastatura ma crede cineva? Trai-ti-ar, e 10 lei o tastatura, ia-o singur! numai telefoanele date l-au costat 5 tastaturi..

N-am sa-l uit niciodata pe Fane, ala care mi-a spus ca daca ii rezolv o problema la pc-u ma duce la mec sa bag in fizic cat pot. Am acceptat, ma gandeam ca duc lejer 2 bigmac cu cartofi si poate chiar o placinta deci era echitabil. Am coborat la mec si mi-a spus ca pot sa comand orice de… 50.000 !!! (aka 5 lei noi); l-am futut in gat si nu l-am mai vazut de atunci; curios, nu m-am sucarit pe el, am ras ca prostu vro 10 minute..

Altul m-a rugat sa-i vand un comp vai de steaua lui, folosit si harjonit vro 6-7 ani fara mila; abia daca intra in win, hardu caraia ca dracu, sursa avea 2 kile de praf in ea si era pe moarte etc; vroia vro 7-8 milioane pe el..

I-am spus ca nu-l pot ajuta, la sh se gasesc comp-uri mult mai bune la 2 mil; replica lui: „lasa frate ca gasesti tu pe cineva sa-l tepuiesti si ai si tu acolo de-o prajitura. Sa mori tu!

to be continued

Comentarii ( 10 )

  1. De un an juma stau la 2 pasi de McDonalds si in timpul asta am baut 3 cafele de la ei (in parcare cu frate’miu care n-avea timp sa urce sa-i fac eu o cafea) si un Bigmac cand ne-am intors acu din concediu ca eram franta de oboseala sa mai gatesc ceva si de unde ne luam noi fast food de obicei era inchis. CUM poti tu sa mananci atat de mult Mc??? Iti promit ca iti fac un portret cum o sa arati daca o sa continui cu meniul asta!
    P.S. Vrei sa stai maine dimineata mai mult la buda sa imi faci si mie rost de o placa video? Hai ca am ochi frumosi si albastrii 😀

  2. Eu sunt fun kfc ..da stiu stiu sunt sparga’gasca da nu imi place mac…despre intampalrile tale…hazli dar …triste cata nesimtire pot sa iaba uni, am si eu priten care se acuma cu mentinerea in viata a pc-urilor si leptopului meu dar mereu primeste cat 100 de ron ,,la ficare chestiuta pe care o face…ala cu cinstea la mac a fost cel mai penal..deja e peste masura.

  3. @cat: nu mananc mec asa cum crezi, maxim de 2 ori de zi; de care placa video vrei, agp sau pci-x? iti dau pe ochi frumosi 🙂
    @badpisi: si eu sunt fan KFC dar e departe sa merg pina la ei pe cand mec-u e la 2 pasi..
    @raze: am un laptop defect care nu-mi mai trebuie 🙂
    @flory: iar te bagi in afacerile mele?

  4. Oaaauuuu!!! Chiar de multa vreme n-am mai obtinut ceva pe ochi frumosi (pe care desigur ca ii am 😀 ). Sunt asa surprinsa incat nici nu stiu ce fel de pc am (nu ca as fi stiut eu prea bine…)

  5. Pai nene, la tine chiar tin fazele astea cu „sunt Ghita, baiat de baiat, de-l stiu pa Vasile de-i neam cu Costel”? Las-o-n sange, ca doar nu vreau mai mult de un procesor, iti zic si de care!

  6. Nush… dar mi-a placut la nebunie tot ce ai scris!!! Culmea e ca io fac parte din lumea celor „goliti”. Trebuie sa pun piciorul in prag! Nu se mai poate! Dar oare o sa reusesc? Probabil citindu-ti blogul o sa-mi „revin”. Ms

  7. foarte amuzant si inteligent felul tau de a descrie,pana si situatiile astea penale,in care ne pun uneori niste oameni fara simt…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top