hardu’ cu surprize

A venit acum ceva vreme un tip, avocat de meserie, cu 2 hard-uri: unu nou – celalalt busit; era terminat si m-a rugat sa fac orice dar sa-i recuperez datale pierdute. A avut noroc, fraieru incercase singur sa-si bage windows si a formatat totul. Am bagat softu necesar si l-am lasat sa caute toate datele sterse; dupa vro 5 ore se terminase operatiunea; ciudat, desi hardul avea 80 gb am reusit sa recuperez cam 100 gb de date; i-am pus pe hardul cel nou absolut tot ce am recuperat fara sa sortez.

La finalul operatiunii, vrand sa fiu 100% sigur ca i-am facut omului treaba buna am intrat prin datele recuperate sa vad ce naiba avea pe acolo; surpriza nu tocmai neasteptata, printre cateva documente excel omu avea zeci de giga de pornache! rautati dalea de 2-3 minute, sute de filmulete puse pe categorii: cu animale, cu negrese, anal etc. pana mea, ce dracu sa fac? sa sterg toate alea sau sa le las omului si sa fac pe prostu ca nu stiu nimic? nasoala decizie..

Am ales sa tac din gura. L-am sunat, i-am spus ca am recuperat datele si ca-l astept sa-si ia hardurile. A venit omu, mi-a platit si a plecat.

M-a sunat a 2-a zi plin de intriga; ce mi-ai facut, ti-ai batut joc de mine, sunt om serios, ce e cu filmele alea, faze; i-am explicat ca toate datele au fost recuperate din acel hard, nu am facut nimic altceva. L-am intrebat de unde are hardu cel vechi, poate a fost luat de la second hand. Stiti de unde il avea? De la prietena lui, avocata si ea !

nitro family !

Comentarii ( 4 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top