copil tembel

Am tot asteptat sa vad pe blog la Flory niste explicatii pentru surpriza de acu 3 seri; cum probabil sunt sanse mici sa mai vad ceva o sa va spun eu ce pocinog a facut.
Seara, cand am ajuns acasa am auzit niste voci si tipete suspecte pe palier; mi-am lipit urchea discret pe usa si mi-am dat seama ca sunt condamnat sa suport musafiri; pe langa faptul ca nu ma pot face comod (a se intelege sa stau in chiloti) va trebui sa si ranjesc a prost.
Mi-am facut curaj, am intrat si l-am dibuit pe nepotu vecinei, un drac de copil pe numele sau real Calu Luca.
Langa el necheza ma-sa de mi-a stat inima’n loc. „Uite-i ce bine se inteleg” incerca Flory sa-mi spuna dar i-am citit altceva pe chip: „fraiere, trebuie sa stai si sa suporti” si mai si ranjea..
Daca aveam la indemana o tesla ma autoflagelam in clipa aia. M-am asezat pe scaun si am inceput sa ma rog sa plece aia. Draci, a plecat doar ma-sa si asta dupa ce m-a terminat nervos cu un ras isteric.
Flory s-a carat in bucatarie, avea cica treaba; de unde, m-a lucrat pe fata..
Consemnat in camera cu fi-mea si tembelul, am vazut live diferenta intre un copil linistit (fi-mea) si lucacalu: sarea pe pat cu niste ciorapi murdari pe perna pe care dorm eu, se juca apoi cu niste figurine de plastic, vorbea extrem de tare, aproape insuportabil, radea ca ma-sa, a deschis sertare, intra in bucatarie sa intrebe ce e de mancare apoi iar zbiera si sarea pe pat. In tot acest timp, fi-mea se juca in liniste cu niste carticele colorate fara sa-l bage in seama pe tacanit. Degeaba am tot incercat sa-i explic ca vorbeste prea tare, ca se agita si ma deranjeaza – nu i-a pasat. Dupa juma de ora de chin, a reaparut ma-sa, moment in care mi-am zis: exista minuni!
Aiurea, nu venise sa-l ia, venise sa se asigure ca e bine: „te joci frumos, da?” apoi a iesit..
Pai fmm, pe mine m-ai intrebat daca-l mai suport?
Am intrat in bucatarie, am scos-o pe Flory si i-am spus: nu mai ies de aici pina nu pleaca oligofrenu’. Exact asa am facut.
Dupa ce a plecat ala s-a facut liniste in casa. Am iesit afara sa-mi relaxez capul pentru ca aveam o durere crunta. Am avut si o discutie cu Flory, data viitoare daca vine cretinu ala de copil eu plec de acasa.
Ah, era sa uit: Luca are aproape 7 ani..

11 Comentarii la "copil tembel"

 1. asta ar fi unul din motivele pt care ma bucur ca nu sint acasa 🙂
  aici nu am treaba cu nimeni !!!

 2. Imi pare rau pentru tine. Nu imi plac copiii astia dezlanati.

 3. Luca Calu?
  Beau mult vecinii tai de si-au botezat asa copilul?

 4. nu sunt vecinii mei, doar ma-sa mare..

 5. Copii ca si copii ca-s copii si nu inteleg , da parintii aia de-i cresc asa? Dupa cate am inteles ..aschia nu a sarit departe de copac:d

 6. Mwhahahhahhahhah! 1-0 pt Flory

 7. Am gasit arma fatala, ai grija next time cand ma enervezi.

 8. Si ca sa punctez, copilul nu era chiar asa de rau cum spui tu. Crezi ca tu erai mai breaz cand erai de varsta lui? Ma indoiesc!

 9. daca eram ca Luca ma spanzuram..

 10. Pe bune, Alexdouas’opt a intrebat bine, numele asta suna a porecla…

 11. Copilul n-are nici o vina in faptul ca are niste parinti limitati. Si cum genetic ii mosteneste nici el nu poate fi un geniu, ca fata noastra 🙂

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata.


*