deputatul „kitra”

S-a intamplat acum mai bine de 10 ani. Eram mandru de mine ca mi-am facut relatii atat de sus, chiar visam ca intr-o buna zi voi vinde calculatoare guvernului. Pina atunci insa m-am multumit cu deputatul caruia i-am vandut un PC. Avea si un plod pe care il invatam sa foloseasca compu, deveniseram amici buni. Incepuse la un moment dat sa ma cheme din ce in ce mai des la el sa stau cu fi-su iar de platit abia daca imi scoteam biletul ratb. Am inteles pina la urma ca incepusera sa profite de mine asa ca am inceput s-o raresc. Gaseam tot felul de scuze aiurea dar omu s-a prins rapid ca i-am dat cu flit.

Cum s-a gandit omu sa ma faca iar? M-a sunat sa-mi spuna ca nu-i mai merge compu, ca se blocheaza etc; m-am dus la el – n’avea nimic. Dupa 2 zile iar a sunat ca iar nu merge. Iar m-am dus iar aceiasi situatie. dupa alte 2 zile m-am trezit cu omu in fata blocului, imi adusese unitatea. „Daca nu imi repari compu o sa vezi tu”. Fmm, ma iei cu intimidari, ha? Faza e ca m-am speriat putin, aveam acasa sute de cd-uri cu filme si imi era tarsa sa nu-mi face cretinu vreo bucurie.

L-am sunat si l-am intrebat daca vrea sa-i fac upgrade la ceva mai bun si mai scump si sa scape de piesele „defecte”. I-am zis cat il costa, a acceptat, am schimbat placa, procesor, memorii si placa video si i-am dus pc-ul. Acasa era doar nevasta-sa care cica nu avea bani sa-mi dea dar sa ma vad maine cu barba-su. Stiind situatia materiala a omului nu mi-am facut griji si am plecat lasand acolo compu asteptand sa ma sune sa-mi dea banii.

Mi-a dat muie..

Comentarii ( 9 )

  1. …presupun ca l-ai mai sunat sa-i explici in detaliu ce dragoste pro-fund-a si perversa nutresti pentru doamna ma-sa…

  2. Are muuuullte, Cand l-am cunoscut eu „mirosea” a fraier rau de tot in jurul lui. Norocul lui ca m-a intanit. Majoritatea tepelor sunt din era dinainte de Flory. Asa-i Twigg??

  3. =)) Hai, Twigg, ca stii vorba aia: in spatele oricarui barbat puternic exista o femeie puternica. Nu te plange ca esti sub papucul unei femei foarte puternice. Macar esti si tu puternic 😀 si nu mai „mirosi a fraier” (citez din Flory, nu ma injura).

  4. In conditia morala in care ma aflu azi, am gasit raspunsurile la toate intrebarile mele tocmai aici. Ca sa-mi dau seama, ca omul cinstit isi palteste toate darile, si iese rau; iar parveniti, nu platesc nimic, si sunt in frunte!!! Tocmai am ajuns la concluzia ca muncesc ca sclava, si in buzunare-mi bate vantul! Si asta pentru ca imi platesc tot. Cred ca schimb foia. No comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top