m-am facut de cacao

Dupa cum probabil unii dintre voi ati aflat, ieri mi s-a futut mobilul. Am lansat un SOS si dimineata m-am vazut cu cumnatu sa-mi dea un telefon pe care nu-l mai foloseste. Am bagat cartela Kamarad (asa scrie pe ea), am vazut ca merge, l-am bagat in bozonar si m-am dus cu fi-mea in parc.

Ne-am oprit la locul de joaca, Bubutza s-a dus la niste jucarii iar eu m-am asezat ca de obicei intre milfutze. La un moment dat se aude brusc o manea. N-am dat importanta, ma gandeam ca e mobilul vreuneia de acolo. Dupa vro 20 de secunde m-am albit la fata: am bagat mana in buzunar si am scos telefonul din care zbiera la maxim Florin Salam cu melodia „7 trandafiri”, piesa de piesa. Toate fufele de pe langa mine ranjeau uitandu-se la un manelist ciudat imbracat in geaca de piele, cu cioc si perciuni.

Am respins apelul, am luat-o pe bubu in brate si am fugit. Nu ma mai duc in parc pina nu-mi creste barba.

Fmm viata..

Comentarii ( 11 )

  1. Vrajeala!!! Bag-o p’aia cu „hopai dirida, au veata mea”, si-apoi hitu’ „trece lebedele-n zare, eu ma uit, ele dispare”!

  2. :)))))…cred ca te inteleg cel mai bine..mi s-a intamplat ceva asemanator..adica telefon primit cu manele incluse care suna la mine in buzunar..lipseau milfutzele, in cazul meu erau fetele si baietii milfutzelor..am apucat sa-i zic prietenei ce tampit/a poate fi o persoana care are un astefel de ton..iar ea a apucat sa-mi spuna…inchide-l dracului!!!

  3. …O stii p-asta: „In balta lumini sclipeste, este ochii la un peste”? e a lu’ Adrian copilu’ problema, e belea!…nu pot sa ma abtin…

  4. :)))) super tare! Si eu am fost „servita” acum 2 saptamani cu un telefon de la cumnata-mea (pe al meu l-am uitat la 2000 km departare). Norocul meu e ca m-am prins de la inceput, cand am vazut ca pe display e o icoana religioasa (nu am nimic impotriva, dar cine stie ce cred altii). Si am resetat tot. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top