m-am facut de cacao

Dupa cum probabil unii dintre voi ati aflat, ieri mi s-a futut mobilul. Am lansat un SOS si dimineata m-am vazut cu cumnatu sa-mi dea un telefon pe care nu-l mai foloseste. Am bagat cartela Kamarad (asa scrie pe ea), am vazut ca merge, l-am bagat in bozonar si m-am dus cu fi-mea in parc.

Ne-am oprit la locul de joaca, Bubutza s-a dus la niste jucarii iar eu m-am asezat ca de obicei intre milfutze. La un moment dat se aude brusc o manea. N-am dat importanta, ma gandeam ca e mobilul vreuneia de acolo. Dupa vro 20 de secunde m-am albit la fata: am bagat mana in buzunar si am scos telefonul din care zbiera la maxim Florin Salam cu melodia „7 trandafiri”, piesa de piesa. Toate fufele de pe langa mine ranjeau uitandu-se la un manelist ciudat imbracat in geaca de piele, cu cioc si perciuni.

Am respins apelul, am luat-o pe bubu in brate si am fugit. Nu ma mai duc in parc pina nu-mi creste barba.

Fmm viata..

11 Comments on "m-am facut de cacao"

  1. Aoleeeeooooo!!! Uai, tu in loc sa apreciezi ca ai telefon tu te plangi ca e cu manele la pachet? Off offf…

  2. Da’ de unde stii cum se cheama?…Aha, te-am prins!!!

  3. ai putea sa dai ciocul jos si alta geaca ..poate nu te mai recunosc:P

  4. Si pisu mik si negru are dreptate ti-a dat omu’ mobil mok si tu…

  5. @clau: dupa ce am fugit l-am butonat sa schimb urgent melodia de apel; asa am aflat 🙂

  6. Vrajeala!!! Bag-o p’aia cu „hopai dirida, au veata mea”, si-apoi hitu’ „trece lebedele-n zare, eu ma uit, ele dispare”!

  7. :D:D:D …bestial moment …poate mai si dadeai una de genul ”fmm lui ala de are manele pe telefon:):):):)”

  8. :)))))…cred ca te inteleg cel mai bine..mi s-a intamplat ceva asemanator..adica telefon primit cu manele incluse care suna la mine in buzunar..lipseau milfutzele, in cazul meu erau fetele si baietii milfutzelor..am apucat sa-i zic prietenei ce tampit/a poate fi o persoana care are un astefel de ton..iar ea a apucat sa-mi spuna…inchide-l dracului!!!

  9. …O stii p-asta: „In balta lumini sclipeste, este ochii la un peste”? e a lu’ Adrian copilu’ problema, e belea!…nu pot sa ma abtin…

  10. :)))) super tare! Si eu am fost „servita” acum 2 saptamani cu un telefon de la cumnata-mea (pe al meu l-am uitat la 2000 km departare). Norocul meu e ca m-am prins de la inceput, cand am vazut ca pe display e o icoana religioasa (nu am nimic impotriva, dar cine stie ce cred altii). Si am resetat tot. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*