eu vs fotbal

Am stat aseara cu socra-miu si ne-am uitat la fotbal. Eu nu ma uit la fotbal pentru ca nu-mi place dar de data asta n-am avut de ales. A jucat Urziceni cu Steaua.. meci tare cica; in fine, cum ma uitam eu asa, fara sa stiu macar cine joaca in albastru mi-am adus aminte de prima si singura oara cand am fost pe stadion.

Era acu vro 15 ani si un bun prieten m-a rugat sa merg sa merg cu el pe Dinamo, aveau aia meci cu o echipa straina. N-am vrut sa merg insa omu a tras de mine pina am cedat „fraiere, nu stii ce pierzi, sunt senzatii unice acolo in galerie”.

Am ajuns la casa de bilete. Pe langa faptul ca era o coada imensa ni s-a parut naspa pretu biletului. Habar n-am cat era, nu-mi mai amintesc dar sa zicem ca era 10 lei. Ne-am decis sa cautam un mod de a sari gardu si am mers pe partea cu case. Acolo ne-a spus cineva ca daca vrem putem sari gardu de la un om din curte dar vrea si el juma din pretul biletului. Am zis ca merita, plus ca nu mai stam nici la coada. Am intrat in curte, ala astepta cu poarta deschisa, i-am dat 5 lei fiecare si am sarit. N-am facut 10 pasi si ne-au prins o patrula de gabori si cu caini dupa ei. „De ce ati sarit ma gardu?” ne-au intrebat ei; cine dracu mai putea sa vorbeasca, inghetasem de frica mai ales ca latrau cainii de vroiau sa ne sfasie. Am bodoganit noi ceva in timp ce aia ne spuneau ca ne duc in duba. Pin la urma si-au dat arama pe fata si ne-au intrebat cati bani avem la noi. Le-am dat tot ce aveam,  putin mai mult decat ar fi costat biletul dar am scapat de duba. Am mers cu ei pina aproape de stadion si ne-au lasat acolo. Cand sa intram in tribune o alta patrula ne-a intrebat de bilete. Le-am spus ca am platit la niste colegi de-ai lor dar n-a fost cu noroc. Ne-au condus pina la o iesire secundara si au inchis poarta.

Ne-am dus acasa. dadusem de 2 ori pretul biletului si tot pe afara am ramas..

Comentarii ( 6 )

  1. La multi ani tutulor cititoarelor!!! Le doresc sa primeasca cele mai mari, frumoase si scumpe cadouri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top