new leapsa !

In timp ce pe celalalt blog se tuna si fulgera, aici e liniste si voie buna. M-am pricopsit cu o noua leapsa si ca un om de cuvant ce sunt ii dau bataie.

Cum am cunoscut-o pe mama lu’ Ana-Maria

Eram la firma unde ea lucra ca director ceva. Eu, un vai steaua lui de IT-ist, cu blugii rupti in genunghi venisem sa ma uit la un server. Al dracu nu avea nimic dar mi-am pierdut cateva ore acolo sa le iau banii ca aveau destui. Cum ma uitam eu la un monitor am observat in dreapta mea niste tataze. Era Flory, se holba la mine si parea interseata ce faceam acolo. I-am runcat niste termeni cu care i-am inchis gura si mi-am vazut de treaba. Ma gandeam in sinea mea „asta nu vrea sa plateasca” dar n-a fost asa. A stat cu mine pina au plecat toti aia din firma pentru ca eu aveam multa treaba la compu ala apoi am iesit amandoi pe poarta. Am mers la PP69 la o pizza sa discutam de server. Evident ca am dat-o in caramele si m-am dat la ea, asa mai discret. Mi-a raspuns la apropo-uri cu un ranjet suspect in coltul gurii. Am pus botu si ma gandeam ca inscriu in seara aia. Am condus-o la troleibuz, pe drum devenind tot mai increzator pentru noaptea ce avea sa vina. Am ajuns in statie si cand sa ma urc si eu mi-a dat cu flit: poate alta data !

Ranit, m-am intors acasa dar la cateva zile am primit sms de la ea: te astept ! am facut nazuri, m-am dat lovit, am facut pe mimoza dar m-am dus, ce naiba aveam de pierdut in afara de 2 bilete ratb.. ca pe vremea aia n’aveam masina, aveam un scuter.

A 2-a zi de dimineata cu greu si tinandu-ma cu ambele maini de bara am reusit sa cobor de la ea cele 2 etaje; am luat un taxi pentru ca nu ma tineau picioarele si 2 zile n-am mai iesit din casa. Cand m-a sunat sa merg iar la ea mi-a fost frica sa mai merg dar m-am dus.. si acolo am ramas 🙂

Comentarii ( 5 )

  1. Nea Twigg, da’ mie de ce nu-mi apar comentariile?
    Pfiuuu, acu apare. In urma cu o ora nu au vrut sa apara.
    Hi hi! Imi place finalul cum l-ai spus! Bravo, Flory! Sa ne mai dai cateva sfaturi in legatura cu faza aia de nu mai poate sta omul pe picioare dupa aia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top