B-999-COI

Orasul asta pute de bmw-uri, x5, x6 si cate or mai fi ca nu le stiu dupa model; nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu masina in sine, e de fapt o supermasina si nu-ti dai seama pina nu conduci una. Faza nasoala e ca la noi au bmw toti tziganii si dubiosii. Mai sunt si pustanii care nu-si permit mai mult de modelul ursulet sau pisica si cativa oameni de afaceri dar numarul coplesitor de posesori bmw sunt ciorili. Din cauza asta desi imi doresc un bmw nu-mi voi lua niciodata unul.

Ma rog, ideea postului asta era alta: 90% din bmw-urili vazute de mine pe sosele au numere schimbate, dastea cu 3 cifre gen ady, bos, sef, pol. Sufera rau astia sa ne spuna ei cat de importanti sunt. Mai mult de o injuratura printre dinti nu mi-a provocat nimic niciunul. N-am vazut si eu macar 1 logan cu 3 cifre sa zic: uite tata, in sfarsit un tzigan intr-un logan ! sau un roman in metamorfoza..

Pina la urma daca raman ultimul prost care nu si-a schimbat numarul imi voi pune si eu ala din titlu; da, am 999 de coaie, muriti de ciuda !

Comentarii ( 11 )

  1. Păi s-au făcut acele numere de înmatriculare fiindcă nu mai erau variante de numere cu 2 cifre şi 3 litere şi se trece la 3 cifre şi 3 litere.Deh,au bucureştenii maşinuţe,nu sunt bani…Aşa că e posibil ca ţăranii să fi ajuns să-şi schimbe plăcuţa şi au dat de posibilitatea asta.Oricum,n-aş refuza un BMW 645i. Mă bazez că ţiganii nu ştiu să numere până la 645 şi s-au blocat la x6.

  2. Nici eu n-as refuza un bmw de-a moaca, fie el si un amarat de 318 dar sa dau zeci de mii de euro (in cazul in care as avea) never; inteleg ca in ultima luna s-au inscris in circulatie doar bmw-uri?

  3. :):):) Iar m-ai facut sa rad .. Asta imi aminteste de un coleg care m-a pus sa-i trimit ceva prin bluetooth si dau sa-l caut si cand gasesc terminalul lui ..ghici ce nume avea la telefon ”trei coaie” … hehehe ..il intreb …chiar ai 3 ? zice ca nu dar ca suna bine asa ca pare mai coios:):)

  4. Am o amica, a vrut si ea sa-si traga, ca orice smecheras care se respecta, un as la mertzan, da’ a aflat ca ass e un fel de cur in engleza si „te vede astia care mai stie”, asa ca si-a pus aas. In germana inseamna hoit…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top