ai grija ce-ti doresti

A venit caldura. vai ce ma mai bucur..

Daca acum 2 saptamani ma rugam sa se faca mai cald, azi mi-am dat seama ca nu sunt pregatit cu nervii capului pentru asta.

Primele semne au aparut aseara cand am iesit in oras cu masina. Am mers cam 20 min pina la destinatie iar cand m-am dat jos din masina ma durea incheietura mainii de cat am claxonat. Am crezut ca ma aflu in Bombai, doar acolo am auzit ca fiecare conduce dupa propiile reguli de circulatie.

Azi, situatia a devenit chiar ingrijoratoare. Am batut orasul in doua si pina la urma imi voi cumpara acea tesla, poate ma invat minte. Nu inteleg de ce ies toti cu masinile exact atunci cand ies si eu. Ca si cum n-ar fi suficient ca este aglomeratie si se sta la semafoare cate 15 minute, am impresia ca nimeni nu stie sa conduca iar eu sunt al mai breaz dintre toti. Frate, a trecut un cretin cu nr de DB pe prima banda cu 80km/h de mi-a dat peste cap oglinda si asta in timp ce toti mergeau cu 20 la ora pentru ca era coloana.. altu mi-a intrat in fata in pasaju marasesti cand ma pregateam sa opresc fiind stop in 20 de metri; ce frane, ce derapaje..altu mi-a taiat fata ca vroia sa intoarca pe sens… bine dracu ca am frane bune ca nu stiu ce ma faceam.Am vrut sa ies dintr-o parcare, ai dracu daca m-au lasat sa ies, n-a oprit niciunul timp de 5 minute; pina nu m-am pus in mijlocul drumului blocand circulatia n-am reusit sa ies.

Daca  pun la socoteala 4,5 lei/litru de benzina, gropile din asfalt, statul la semafoare si nervii din trafic => nu merita.

vreau sa injur tara asta cat pot de tare. ma iertati daca o comit?

Comentarii ( 8 )

  1. Si eu am avut un drum spre casa incredibil … unii oameni sunt facuti pentru a fi oietoni dar nu vor sa priceapa asta .. Asa l-as fi batut pe unu in seara asta … phiuu m-am enervat la maxim azi !

  2. hai ma ca nu e chiar asa. eu am fost azi cu masina pana-n crangasi (emag) si a fost lejer.. si la dus si la intors.. la dus pe chei la intors pe stefan cel mare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top