hai, culca-te !

Are Flory uneori niste stari de oboseala cronica de nu inteleg cum naiba ajunge in halul ala. O vezi seara pe 8-9 ca are toane, da tarcoale patului, nu are chef de vorba sau orice altceva. Pe la 10 se baga’n pat si pe la 10.30 incepe sa ma terorizeze: hai, fa-i lapte copilului ca uite in ce hal de obosita e mititica ! evident se leaga de bubu care oricum la ora aia face orice dar nu se culca.

O ignoram amandoi si pe la 11 o vezi cum da stingerea; inchide tv-u si luminile, isi trage patura pe ea, isi muta bucile pe mijlocul patului si aia e. Asta in timp ce eu cu bubu ne uitam ca prostii unu la altu.

Cum naiba sa dormi cand nu iti este somn? asta mica incepe sa se foiasca in fel si chip, eu stau cu ochii in tavan asteptand sa apara si somnul. Pe bubu o apuca setea, se mai da jos din pat, iar se urca, isi mai ia o jucarie si arata cu degetul spre tv care e oprit si nu intelege de ce.

Orele trec si intr-un final reusim si noi sa adormim dupa mult chin. Dimineata cand se trezeste Flory ce credeti ca-mi zice: „Ai vazut ca am avut dreptate? Era rupta de somn, mititica !”

Ce sa-i mai zic..

Comentarii ( 5 )

  1. de acord cu pisicutza , oboseala isi are o expleicatie 😀 .. bv Flory . Las-o sa se odihneasca , doar nu trebuie sa stea treaza pana vine somnul la toata casa:D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top