Apocalypse… now !

Duamne Dumnezeule ! Este singura exclamatie care mi-a iesit pe gura azi cand am ajuns in Auchan sa cumpar una- alta. Intersectia era blocata de masini, sincer nu ma gandeam ca toti aia merg de fapt acolo unde merg si eu. Bara la bara 200 m pina in parcarea care era blocata; in parcarea subterana aceiasi situatie.. belisem niste ochi si incepuse sa-mi curga si scuipat din gura.. cum naiba e posibil sa fie atat de multa lume? unde e criza de care toti se plang? unde e greva de la ratb?

Evident ca n-am avut unde sa parchez si m-am intors acasa cu gandul ca merg in Cora dar pe la 10, exact inainte de inchidere. Exact asa am facut, la 10 fara 10 eram  acolo. Parcarea era 80% plina la ora inchiderii! fuck me, chiar e atat de aglomerat si la ora asta? Ei bine, da. Am intrat totusi si iar mi-am facut cruce: rafturi devalizate, mizerie, sticle sparte si lasate acolo sa se scurga tot ce era in ele.. n-am gasit sa iau mai nimic, au luat fomistii astia totul.

Intrebare: daca la o sarbatoare asa se procedeaza… la o calamitate gen cutremur la ce sa ne asteptam?

Comentarii ( 4 )

  1. la calamitate nu mai sunt reguli deloc 🙂 iei ce apuci.
    Auchan e asa de cand au bagat vopsea de oo… cam de vreo saptamana. Cumparau astia de zici ca le vopseau atunci. Am fost acu vreo 2 zile plin ochi (si culmea am stat 3 min la coada… cel mult).

    Criza nu exista.
    Maine ma duc sa iau una alta.. atunci sa vezi 😀

  2. Si eu am trecut prin Auchan aseara sa iau ceva de la vara-miu… pe la 7. N-am gasit niciun loc de parcare (nici sus… nici jos), mi-am introdus penisul in populatia fomista care se trezeste sa isi faca cumparaturile FIX pe ultima suta de metri si m-am carat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top