Tara te vrea prost

Din miliardele de lucruri pe care le urasc in tara asta, un loc de frunte il ocupa reclamele romanesti. Infantile, cretine, idioate, fara haz, fara sare si piper..nu exista nicio reclama pe care s-o urmaresc cu placere; toate au ceva enervant sau poate faptul ca le vezi din 5 in 5 minute le fac enervante, nu stiu. Sunt insa cateva care se adreseaza doar prostilor si la ele fac referire acum. Pai fmm, vrei sa-mi spui ca fi-su lu Comaneci mananca margarina cu paine? atat de amarati au ajuns? sau Andreea Marin se spala/vopseste cu Garnier? la banii ei?

Bine, ea e imaginea firmei – o sa spuneti. Degeaba, Garnier e un sampon nahpa si ieftin, daca era imaginea Lamborghini parca era altceva..

Vad ca au lasat-o mai moale astia de la Vodafone cu frustratul ala de Paul care de vro 3 ani tot incerca s-o babardeasca pe colega de camera. Gata tata, am inteles mesajul ! putem sa nu-i mai vedem fatza de melc retard a aluia pls ?

La metrou, la tv-urile alea zoom am vazut o reclama de am pierdut metroul: o baba pe la 60 de ani a facut imprumut la nu-stiu-ce banca si de fericire ca robor-u e nu-stiu-cat la suta a dansat aia 5 minute fara oprire. Bai frate, erau suficiente 5 secunde, dar aia nu se mai oprea ! regizore, are you fuckin nuts ? unde ai pomenit tu in lumea asta sa danseze omu de fericire ca tocmai s-a imprumutat de bani?

Comentarii ( 11 )

  1. De curiozitate… ai vazut reclamele din state? Ca eu le vad cam zilnic si sunt la fel poate chiar mai tampite.

    Reclamele de la Altex erau tari 🙂

  2. ma… am vazut cateva si unele chiar erau funny; poa sa fie cretine, daca mi-a provocat un zambet si-a atins scopul..
    Ala cu halatu si laser, frate ! raman antologice 🙂

  3. sint foarte putine reclame in ziua de azi care sa-si mai atinga scopul , oriunde in lumea asta , state , anglia sau romania . peste tot sint reclame facute de idioti care se adreseaza retarzilor !

  4. Eu ziceam ca ma bag in advertising – poate schimbam dracu’ reclamele de cacat din tara asta. Se pare ca o sa raman doar cu doleanta. 😆

  5. mie imi place reclama aia la nu stiu ce cafea. cu handralaul ala care iese dimineata, atras de alintaroma ( !!!! ), din camera fica-sii si-i face cu ochiu lu ta-su! adica, intelegi tataie ce ti-am babardit-o toata noaptea pe printesa ta!
    ha, imi place de mor de ris! 🙂

  6. mdea stiu sunt super idiote..cum de nu ai scpus de mic de alea de dero? sau de alea de spuma de par? unde parul apare asa de infoiat..hmm sau numai eu cand folosesc spuma de par imi da senzatia aia de ud si sarma?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top