Opriti promotiile McDonalds !

Va spuneam acu ceva vreme pe aici pe blog ca mi-am cumparat 3 perechi de blugi, una mai groasa de iarna si 2 de vara.  A venit vara si am vrut sa trec la blugii subtiri numai ca una din perechi abia ma incape. Acu… na, nu stiu daca eram mai slab cand i-am cumparat sau nu. O fi bigmac-ul de vina? sau mititei cu cartofi prajiti? poate cola la doza de 0,33 de dupa mici? nu stiu.. insa am trecut la fapte: am inceput sa alerg dimineata o tura de lac in IOR.

Ma trezesc sa hranesc ghindocu pe la 8 ( pe Flory n-o trezesti nici cu tunul la ora aia) apoi fuga in parc. E misto dimineata pe racoare ca nu te lovesti de plimbareti, picioarele sa te tina sa tot fugi. Am observat ceva interesant in timp ce alergam: sunt 2 tipuri de fete care mai alearga si anume grasanele si bunaciunile. Curios, in directia in care alerg eu, invers acelor de ceas, alearga numai grasance; manca-ti-as, iti vine rau cand le vezi cum tremura suncile pe ele sa nu mai vorbim ca abia mai vad drumul din cauza bucilor. nu am decat o solutie si anume sa alerg din ce in ce mai tare sa nu raman in spatele lor. Nu stiu cum dracu, bunaciunile alearga exact in sens opus, le vezi cum se apropie, te masoara dintr-o privire apoi dispar undeva in spate; e aiurea sa intorci capu dupa ele, sa nu mai vorbim ca as fi mult mai motivat sa alerg in spatele unor buci sexoase; nu ma intelegeti gresit, in felul asta cred ca as da si 3 ture de lac in loc de una, scopul scuza mijloacele.

De maine alerg in sens invers!

Comentarii ( 8 )

  1. Cre’ca e misto sa alergi dupa buci, as vrea sa-ti urmez exemplul, ca daca-ti spun cate chile am implinit te umfla rasul.

  2. Intrebare: la gioghing masculii se uita dupa poponete saltarete, mi-e clar asta, da’ fetili la ce se uita? Tot la fel? T. ai observat ceva? Ti-au fost scanate formele?

  3. @Clau: bai, nu mi-am dat seama; iti arunca asa, cate o privire superficiala dar dupa cum stii, e imposibil sa le intelegi pe fomei..
    @Pisi: eu am mai scris, Flory trage chiulu..

  4. Traiasca Mac-ul , micii si berea:D
    Ia ca ies si eu la alergatura poate vad si eu niste baieti sexy .. Twiggy , dar ce crezi ca e in capul fetelor cand te vad?:D

  5. Eu zic ca merta urmarit, daca observi vre’una care te fixeaza cu o privire hulpava, cu ochii bulbucati, limba i se balangane si are o lacrima de emotie in coltul gurii atunci stii sigur ca esti pe drumul cel bun!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top