asfalt. cica..

A (re)inceput marea asfaltare. Sau mai bine zis marea nesimtire..sau marea bataie de joc.. altfel nu-mi explic de ce s-au (re)apucat astia sa decoperteze marile bulevarde unde chiar nu era nevoie de reparatii. Pai normal, e mult mai simplu sa racai un drum drept decat strazile mai mici unde e mult de munca si unde chiar e nevoie de reparatii. Si hai sa zicem, asfalteaza iar un bulevard, suntem obisnuiti cu astfel de tunuri, dar macar s-o faca cum trebuie; am mers ieri pe Vacaresti si drumul spre big berceni este proaspat asfaltat. Ar fi fost bine daca il faceau si la acelasi nivel cu gurile de canal zic eu.. ca n-ai cum sa mergi mai repede de 30-40km/h altfel risti sa-ti futi masina; daca e mai liber drumul iti poti permite sa faci slalom insa oricum ar fi e o mare bataie de joc tot ce se intampla. Vacaresti era destul de ok si chiar se putea merge repede pe acolo, acum s-a terminat.

Nesimtirea fara margini e aici in sector 3, intre parc si diham. Frate, soseaua era PERFECTA, ii dadeai 100 fara probleme. Au racait-o si pe asta muistii.. parca vad ca dupa ce o termina spre sfarsitul verii ies gurile de canal la 10cm deasupra..

Ei, ce mai conteaza cand benzina a juns 4,5 – 4,6..

Comentarii ( 5 )

  1. I feel you brother…

    Pe Vacaresti era sa fac accident cu o tanti ce detine un magnific Fiat Bravo nou nout (numere rosii) din cauza canalelor. Ca sa nu mai spun ca benzile nu mai sunt trasate acum – deh, le trebuiesc 20 de ani sa mai si traseze marcajele.

    Eu nu inteleg cum pot finaliza o actiune, avand in vedere ca acel canal are cel putin 5 cm inaltime fata de asfaltul proaspat turnat.

    Dar… ce sa ma mai mir: la noi ori se face drumul mai inalt decat canalul, iar canalul devine groapa si e vinovatul principal pentru futerea suspensiilor… ori se face asfaltul sub nivelul unui canal, suspensia iar avand de suferit.

    De altfel, sa nu mai zic de gropile ce vor apare pe Vacaresti in … 3 luni maxim. Am luat o groapa o data pe acolo si m-am trezit dupa 2 zile cu 2 galme in cauciuc stanga fata.

    Cu alte cuvinte: imi dai voie sa le dau la muie si pentru preturile de cacat cu benzina… si pentru asfaltarile pulilor?

  2. Da’ de ce nu se duc si pe la nasii mei pe strada sa le puna si lor un pic de asfalt? Ca ei n-au chiar deloc. Off road extrem pe timp ploios.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top