Scrisoare de dragoste

Ne-am intalnit marti pe 22.02.2005 intre orele 19-21, cand am venit cu verisoara mea sa-si faca  rata la un frigider si i-am spus in gluma sa-mi dea scaunul  ei in timp ce completa actele, iar tu mi-ai oferit un scaun “dar nu langa tine cum am vrut” cu toate ca nu am avut intentia de a te deranja tu ai insistat si iti multumesc. Acum ca ti-am amintit cat de cat de mine vroiam sa iti spun ca in seara aia si in fiecare seara de atunci ma gandesc numai la tine. Iti promit ca venind cu mine sambata seara in discoteca vei avea parte de cea m-ai frumoasa seara pe care ai avut-o vreo data si iti promit ca nu o sa regreti, o sa vina si verisoara mea cu cateva prietene. In seara in care te-am vazut pentu prima oara in viata mea, imi ramasese chipul  tau imprimat in minte si nu mi te pute-am scoate iar asta m-a facut sa fiu m-ai fericit ca niciodata si in acelasi timp mi-am dat seama ca m-am indragostit. Nu stiu daca tu crezi in dragoste la prima vedere dar daca nu sa  stii ca nici eu nu am crezut pana ce nu te-am intalnit. Din cauza timpului si locului, m-am gandit sa-ti  scriu aceasta srisoare din inima si te rog sa nu ma crezi nebun ci doar indragostit de o printesa care nu o cunosc desi mi-as dori foarte mult s-o cunosc, s-o strang in brate, s-o sarut si sa-i spun cat de mult o iubesc in fiecare zi. Cu toate ca nu sunt expert in scris  ti-am redat exact ce am simtit si inca simt. Iti dau numarul meu de telefon si daca crezi ca merit sa imi dai o sansa acceptand  invitatia timite-mi un mesaj sau da-mi un bib si te voi suna imediat.In caz ca nu ti-am facut o impresie prea buna trimite-mi te rog un mesaj si iti promit ca nu te voi m-ai deranja. Daca din pacate pentru mine nu esti  singura”disponibila”  sper sa te iubeasca asa cum n-a m-ai fost nimeni iubit. Ah, cred ca am sa mor pana am sa aflu daca am vreo sansa si credema ca mi-as dori foarte mult sa-mi acorzi aceasta sansa. M-am gandit asa de mult la tine incat fara sa-mi dau seama am inceput sa lacrimez de emotie si bucurie. Acum ca ai aflat cine sunt si ce simt pentru tine sper sa-ti placa si in acelasi timp  sa nu fi facut prea multe greseli gramaticale. Esti prima fata careia ii spun ce simnt printr-un mesaj scris si sper sa dea rezultate, nu prea multe dar…mi-e deajuns sa dea cu tine in rest nu ma intereseaza.


Cu mult drag..

nu radeti ca nici voi n-ati fost mai breji..

Comentarii ( 8 )

  1. Bre, mi-or dat lacrimili, atata sentiment mai rar, auzi, nu zic ca am fost mai breaz, da’ io nu puteam sa scot asa ceva din mine neam. Ca_cand o vedeam ma lua o roseata si un tremurici de mi se taia tot elanu’ creator. Si nici in alea doua randuri scrise pe o foaie dictando cu creionul chimic muiat in gura nu aveau greseli gramaticale ca verificam de cateva ori! E grav?…

  2. Acu mi-am dat seama ca intr-o febra de curatenie mi-am aruncat toate biletelele de amor de dinainte de barbati’miu. Aveam si eu neste sentimentoaie….

  3. ma… omu a jucat la sentiment; eu cred ca avea mai multe sanse daca i-ar fi spus ca adora cunilingus si ea e perfecta pentru asa ceva 🙂

  4. Putin cam… penibila situatia in care s-a pus singurel?
    Din proprie experienta am descoperit ca „textele” astea siropoase, (pentru agatat?!) – indiferent ca sunt texte scoase din gura sau din degete pe foaie – ajung de multe ori la cosu’ de gunoi cu un „haha” teribil din partea ei.

    Mai bine o trata cu curul… si tot avea mai mult succes.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top