Tenerife

M-am intors azinoapte din Tenerife. Un drum lung si obositor de aproape 20 de ore cu tot cu escala din Madrid. Bine macar ca am luat bilete prin Tarom si si n-am avut treaba cu bagajul de la cala, la cat e de mers prin Barajas cred ca-l abandonam pe acolo.

Revenind ontopic, voi incerca sa povestesc in mare ce inseamna Tenerife vazuta din ochii mei. Vreau sa fiu inteles de la bun inceput ca voi insista asupra anumitor aspecte vazute din postura de tata si nu de un turist englezoi venit pentru bautura.

Drumul

Am mers cu Tarom si la dus si la intors. Biletul e 225 eur, respectiv 206 eur, e cu escala la Madrid de unde iei un alt avion Air Europa care aterizeaza in Tenerife nord, in capitala. Nu va faceti griji, canariotii au un sistem de transport public impecabil asa ca ajungi in sudul insulei foarte usor si relativ ieftin (12 eur).

Drumul cu avionul este lung, plictisitor si stresant. Stai ghemuit pe un scaunel de microbuz 4 ore pina la Madrid. Apropo, Barajas este imens, are autostrada si metrou cu care te deplasezi de la un terminal la altul. Daca vrea cineva detalii voi da cu placere, acum nu insist. Este foarte important sa ai minim 3 ore pina la celalalt avion; daca te-ai ratacit (si se poate intampla foarte usor) acolo ramai.

De la Madrid in Tenerife nord mai faci cam 3 ore si nu primesti nimic gratis, nici macar apa; la Tarom iti da o masa, un suc, o cafea.

back to fmm viata now

Comentarii ( 3 )

  1. M-ai convins! Macar am aflat ca o saptamana, ca turist, se merita. Gata, coana Leana ministreasa futurismului m-a pierdut de client!

  2. Salutare Vio!

    George sunt…din Tenerife :))

    Am vrut sa vad care e treaba ca am auzit niste chestii…in fine! Vad ca au luat-o lucrurile rau in alta directie…

    Vroiam doar sa postez ceva aici la postul asta!

    Nu te judec si nu te acuz si nu te atac! Ai incercat, nu iti era gandul la emigrat tie cand copilul iti era bolnav si tot asa…numai in pielea ta nu as fi vrut sa fiu! Sincer!

    Si atat! Doar ca postul asta era mai lung parca…il citisem undeva mai lung…hmmm…avea o parte cu „ce crezi tu despre insula” sau ceva de genul…cu care nu eram de acord oleca… :)) dar nimic mai mult…citesc acum tot circul! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top