concluzii

Acum ca s-au mai linistit apele cred ca e cazul sa facem putina lumina in nebunia cu Tenerife. Am fost calcat in picioare si s-a aruncat cu cacat in mine si in familia mea pentru simplul fapt ca mi-am spus parerea personala fara insa a jigni pe cineva sau ceva anume. Mi s-a confirmat inca o data ca e multa rautate in jurul meu.

Mi-a fost citit blogul de sute de persoane in ultimele zile. Foarte putini din pacate au inteles ce am scris, majoritatea au impresia ca am ceva cu Tenerife. Gresit, am spus clar ca imi place acolo si ma voi intoarce cu siguranta dupa ce fi-mea va mai creste. Nimeni n-a citit fraza asta din pacate.

Am fost acuzat ca am mintit. Gresit din nou, ce motive as avea sa mint anyway? tot ce am scris mi-au povestit emigrantii; daca ei m-au mintit atunci da, si eu v-am mintit.

Nu stiu cati dintre voi aveti spirit de observatie. Banuiesc ca niciunul din moment ce nimeni nu observa ca in blog-ul emigrantilor sunt numai titluri de „evenimentul zilei”; la urma urmei ei sunt jurnalisti si profita de acest avantaj.

Nu am vazut inca dar astept un post dedicat lui Dan, un tip care sta de 2 ani pe insula. Cred ca ar fi interesant sa afle lumea ce realizari profesionale are.

Evident ca iar voi fi bestelit, judecat, facut muci, injurat si blestemat ca am ceva cu emigrantii sau cu Tenerife. Gresit, le-am multumit in nenumarate randuri pentru tot ce-au facut pentru mine iar pe insula voi reveni cu siguranta.

Sper ca ne putem opri in sfarsit cu subiectul asta. Rog cititorii de ocazie sa ma scuteasca de comentariile lor, nu vor fi aprobate.

Comentarii ( 2 )

  1. andreea dan

    esti un tip realist si datorita tie lumea stie acum ca emigrantii vand vise pe pita. daca cineva are indrazneala sa aiba alte pareri decat ei se spune ca sunt rai, dar parerea ta ca unul care a fost la ei este cea mai aproape de trezit la realitate cei care viseaza cu ochii deschisi.
    asa cum zicea si un Dan se face senzational din banalitatea unei cine de seara de exemplu, sau posturi extraordinare si nemai intalnite despre….slapi. sa fim seriosi.

    twigg, esti ok 😉

  2. sper ca al meu comentariu sa treaca :))

    de 3 luni si ceva am intalnit o groaza de romani pe insula…numai ca niciunul dintre ei nu e prea bine pozitionat pe o scara ierarhica! Foarte multi dintre ei sunt fara studii, unii chiar fara liceu, muncesc pe acolo ce le pica in mana si foarte multi de acolo spera sa se intoarca acasa intr-o zi…doar ca si tu si eu si Je si Seb suntem un pic „prea calificati” pentru joburile care le poti gasi pe insula la inceput!

    E cam la fel peste tot peste hotare…daca nu iti e recunoscuta diploma si nu stii limba…cum naiba sa prinzi joburi bune? :))

    Eu de aia am plecat de acasa…ca ma saturasem de multinationala…am venit aici special sa muncesc pe plaja…sa beau bere rece pe terasa si asa mai departe…cine crede ca merge in Tenerife ca in 2 ani sa ajunga manager de hotel se inseala amarnic!!!

    Cam atat aici…revin la urmatorul post :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top