Mici completari

In ziua cand am plecat din tara am lasat-o pe fi-mea cu febra; nu avea rost sa raman, biletele erau luate si pierdeam banii. Am zis ca ii va trece, le-am pupat pe fete si am plecat.

Cand am ajuns pe insula, aia mica tot cu febra era. ma ofticam de mor, poate si din cauza asta nu paream foarte impresionat de ceea ce vedeam acolo. A 2-a zi am primit un sms de la Flory sa-mi spuna ca febra a crescut si ea se simte din ce in ce mai rau. Ma simteam ca dracu, imi era ciuda ca se intamplau toate astea iar eu eram la mii de km de casa. Asa a fost sa fie..

Pe insula am mai cunoscut cativa romani care se aflau acolo de cateva luni  si cu care am vorbit una alta. Ei pareau ceva mai realisti si mi-au confirmat ceea ce incepeam si eu sa cred: nu e usor pe insula. Paradoxal, pe blog-ul emigrantilor erau titluri pompoase, care parca te faceau sa crezi ca nu e dracu chiar atat de negru.  Am discutat problema mea cu Je si Seb, ca imi este gandul la aia mica, ca este bolnavioara, are febra etc.

Pe net i-am spus lui Flory cam cum sta treaba pe insula, stiti detaliile. Mi-a spus ca in conditiile astea nu mai vine acolo, no matter what. Aveam o dilema: sa raman si sa-mi incerc totusi norocul sau sa ma intorc, facand astfel o mare economie de bani. Am ales sa ma intorc, fara fete chiar nu eram motivat sa raman acolo.

Toate aceste amanunte le cunosc si emigrantii. Mailul de la Seb m-a uimit, recunosc. Au fost unele discutii dar in cu totul alt context. nu vreau acum sa ma justific, fiecare e liber sa creada ce vrea.

Am ripostat pentru ca nu ma asteptam la asa ceva din partea lui. Este un act demn de toata jena si putea observa ca in toate postarile legete de Tenerife am „cosmetizat” cat am putut. Nu a apreciat nimeni asta. Au vrut circ – circ sa iasa !

Comentarii ( 12 )

  1. Am citit tot , in ultimele zile ai batut telenovelele la audienta, apropo in Tenerife erau telenovele ? DAca erau eu nu merg acolo .. Ce sa zic .. mare e gradina ta Doamne.. Idea e urmatoarea , am citit postul de indata ce ai intrat pe el si sincer iti spun ca nu mi-a schimbat cu nimik parerea de a merge si vizita locurile , nu prea inteleg eu de ce sari aparatoarea Ioana (o fi purtatoare de cuvant pentru insula..a nu ..stai ca e la Erotic Show..fuck)..ca denigrezi numele insulei si ca ne indepartezi pe noi astialalti si bla bla ..cumva a scazut numarul vizitatorilor de cand a postat Twigg ?
    Cat despre restul ..fiecare e liber sa creada si sa vada ce vrea ..Twigg a vazut ce a vrut ..si restul la fel .. Viata e prea scurta pentru astfel de chestii so let it flow, go .. sau cum vreti ..

  2. Si pentru ca am spus ceea ca foarte sincer cred despre J. sa continui: viitoarea sotie (care e o femeie de sex opus 🙂 ) nu ti-o ceri pe blog, e f. posibil sa afle toti cititorii inaintea ei, pai cu cine vrei nene sa-ti petreci restul zilelor, si in ce conditii? (bine, chestii d’alea „ce om deschis la suflet, n-am vazut asa ceva!”) Pentru ca apare intrebarea logica, o sa fie detalii picante despre noaptea nuntii? Sau intrebari foarte rautacioase (sincer): O sa fie on line filmari ale noptii cu pricina? Sau: in coltul ecranului o sa fie intrebarea „Sunteti de acord cu schemele prestate? Raspundeti cu da su nu.” (asta-i de la Diaconescu). Bai T., inteleg ca min. o noapte ai stat intr-o garsoniera cu trei persoane (unii ar zice subiecti si le-ar pune placute de gat) care s-au drogat? Pai bai tata, tu chiar nu stii sa respiri aerul libertatii si nu apreciezi spiritul boem!… N-ai impresia ca ai stat cam mult?…

  3. Am citit si eu ce s-a intamplat pe aici si nu mi-a venit sa cred! Doar pt ca ai ”indraznit” sa arati ca-n Tenerife nu e paradis pt. toata lumea, ai fost critticat si jignit peste masura, in conditiile in care tu chiar ai povestit foarte frumos despre experienta de acolo si despre cei implicati.
    Dar tu ai dreptate! Punctual:
    1. Am fost si eu in Tenerife vreo 3 saptamani, in vacanta , si in mare stiu ce si cum. Asa este, fara masina esti mort, doar trebuie sa te deplasezi sa cumperi diverse, mancare, (asta daca nu mananci numai la restaurant!), doar n-o sa te cateri cu sacosele pe scara autobuzelor, eventual si cu Bubutza dupa voi! Chiar si emigrantii se deplaseaza cu masina prietenului lor, din cate am priceput eu.
    2. Am stat in Playa De Las Americas si in Costa Adeje si din cate am vazut cu ochiul liber, cam 80%din constructii sunt cocotate pe dealuri, din cauza reliefului, si am simtit pe propria piele cat e de greu sa urci cel putin o coasta pana la hotel, zilnic de cateva ori, si cu copilul in brate.
    3. Caldura mare este , desi noi n-am prea simtit-o, doar eram in vacanta si asta ne doream. Dar sa stai zilnic, sa mergi la munca sau la locul de joaca numai prin soare nu cred ca mi-as dori nici eu, oricat imi place vara.
    Inchei ca nu vreau sa plictisesc!!
    Felicitari ca ai vrut sa incerci marea cu degetul ( la propriu si la figurat) inainte de a lua o decizie pe termen lung, s-a dovedit ca paza buna trece primejdia rea si ca nu peste tot umbla cainii cu covrigi in coada.
    Sper ca n-am suparat pe nimeni cu parerea mea, nu a fost intentia mea.

  4. Daca mi-ar fi spus la plecare: koae, vezi, nu scrie pe blog despre Tenerife ca ne strici noua susta cu blog-ul – sa mor daca scriam macar 1 cuvant. Nici nu se afla ca am fost acolo..

  5. Crismari zice asa bine ca ii trebe poster! Pai ne cacam pe o frumusete de insula pentru ca niste pretinsi deschizatori de drumuri au tendinta de monopol? Si-apoi Mihaela zice din perspectiva unui fost turist, cumva minte? Zi-i tu ca n-am avut dreptate cu intentia de a demasca cacanaria drogatilor astora!!! Si sper ca n-ai uitat postul in care cere „mumos” ziaralor cu titluri mari pe prima pagina sa-i cumpere pozele cu antrenoru’ de golf! Peseu: Cenzureaza ce crezi de cuviinta. Asta trebe. Pana se spala apili si boschetarii dispar, cu tot cu pozele „dumnezeiesti” ale unor oase de peste…

  6. Mai alergi prin parc? La tine o fi altceva, da’ in Tineretului ma ustura ochii, ai vazut la Descoperi emisiuni cu balene esuate pe uscat?…

  7. intervin si eu…eu nu am nimic cu nimeni…nu ma bag in niciun razboi si nu iau parti…dar intervin 🙂

    @mihaela: ai stat 3 saptamani si crezi ca daca nu ai masina nu faci nimic? Pai eu stau de peste 3 luni si singura data cand am avut nevoie de masina a fost cand am facut inconjurul insulei sa vizitez vulcanul si alte obiective turistice! Ca sa mergi dintr-un capat al partii de sud a insulei in capatul celalalt…nu iti ia mai mult de o ora jumate!!! Maxim! Pe jos! Adica o plimbare lejera pe plaja cu iubitul/iubita etc. Cu bus-ul in 15 minute maxim ajungi oriunde si sunt multe si dese si racoroase….nu ai treaba 🙂

    Pe insula nu e usor…e chiar greu! Joburi nu prea sunt…si daca sunt le gasesti pentru perioade scurte sau nu iti plac etc! Nu e rai dar cu siguranta nu e iad! Doar ca fiecare trebuie sa stie cand emigreaza…cand, cum si de ce vor sa emigreze in Tenerife! Eu am stat 2 luni sa ma hotarasc unde sa plec si alte 3 luni asteptand sa decoleze avionul timp in care am citit garla de site-uri, bloguri si forumuri ca sa imi fac cat de cat o idee…si cand am ajuns acolo sa fie cat de cat cum mi-am imaginat eu!!

    Daca cineva vrea sa mearga in Tenerife sigur nu o va face ca a citit NUMAI intr-un loc…despre insula! O lae… :))

    O zi usoara 🙂

    1. Salut George !

      Bai, nu vreau sa va schimbati parerea despre mine, totul a plecat de la faptul ca am spus unele chestii, nicidecum ca nu-mi place pe insula; cu Ioana au degenerat lucrurile cand m-a facut ridicol ca am spus ceea ce chiar ea confirma pe blog-ul ei ! cu emigrantii + Dan chiar nu am ce sa le reprosez, le-am multumit de fiecare data cand postam; chiar era nevoie ca Seb sa-mi scrie pe email ca eu sunt de fapt un nenorocit care vrea sa bage divort si s-a saturat de copil in conditiile in care acea discutie era de fapt caterinca ieftina ? majoritatea posturilor din blog au o doza de caterinca.. altii ma vad un frustrat citindu-mi posturile.. dar de fapt prea putini inteleg ca de fapt blog-ul asta il am pentru a face haz de necaz; daca cineva zambeste fara sa faca o analiza profunda a textului inseamna ca n-am scris degeaba 🙂

  8. Eu cred ca asta nu se intelege aici, ca atunci cand ai un copil se schimba totul!
    Sigur ca m-as fi plimbat si eu pe plaja sau pe faleza non-stop, dar plimba-te cu nazdravanul dupa tine, sa vezi in cate directii o ia, numai in cea buna , nu.
    Noi am avut aproape tot timpul masina inchiriata, fie pt a merge de cate ori am avut chef la Siam, Loro , Teide sau numai pt. shopping … dar aici iar e o diferenta mare, ca noi eram in vacanta, e cu totul altceva.
    Cred ca despicam firul in patru fara nicio miza, fiecare dintre noi gandeste si traieste diferit, deci e clar ca nu se va ajunge niciodata la un consens.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top