Full friday

Ieri (vineri) am avut o zi plina. M-am trezit pentru prima oara anul asta la 6.30 dim ca sa ajung pina in ora 8 undeva in Otopeni la o firma. Nu m-am dus de nebun, m-au chemat sa merg la ei sa le verific compurile ca n-au om la IT. Am ajuns pe la 9, am luat o hartie si pix si am inceput sa notez fiecare pc-u ce config are, ce nu-i in regula etc; 5 ore am zguduit-o pe acolo si n-am avut treaba cu nimeni pina cand am ajuns in ultimul birou. Dupa ce le-am spus alora cine sunt si caut acolo ma trezesc cu un gras in ceafa cu ochii beliti cu gura plina de carnati ca era la masa. Il aud: „pai eu sunt IT-stul de aici… ce cauti tu aici?” Frate, era ala sa se inece dracu.. am incercat sa-i explic ca alea alea, am iesit cu el afara sa ia o gura de aer si sa-l linistesc; acu na, si eu as fi ramas blocat daca eram in locul lui. Nu stia nimic de venirea mea ceea ce ma face sa cred ca directorul vrea sa-i dea cu flit sau cine stie..

A ramas stabilit sa discute el luni cu conducerea si m-am carat. Mortii ei de firma..

Am iesit in sosea pe la ora 14 adica exact cand erau afara 60 de grade. Ai dracu italienii astia, am fiat-u de 4 ani si nici acun m-am descoperit unde se afla butonul AC. Am ajuns  acasa copt dar n-am urcat direct sus ci m-am dus la un vecin sa-i bag un win de la care am plecat cu niste bancnote de 1 leu; ma.. inteleg ca e criza dar nu-ti bate joc de mine; prefer sa-mi spui ca n-ai bani decat sa-mi umpli buzunarul de maruntis.

Noroc ca o am pe fi-mea care ma face sa uit de toate cacaturile. Am iesit afara cu ea, ne-a dus in IOR care seara arata surprinzator de viu si vesel, multi copii, biciclisti, tineri indragostiti, buci si tatze care fac jocking. Dupa IOR am ajuns la shopping unde pe 3 baxuri cu apa, ochelari de soare si pantaloni cu cur (pt Flory) si inca 2 nimicuri am dat 150 de lei.

Azi ar trebui sa mergem la un gratar unde suntem invitati. Viata e totusi frumoasa.

7 comentarii la “Full friday”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *