as soon as possible

Imi voi schimba numarul de telefon ca nu se mai poate. M-a sunat acu 1 saptamana unu cu care n-am mai vorbit de vreo 4 ani. Mi-am adus aminte ulterior si care a fost motivul: mi-a dat comanda de niste piese si cand am ajuns la el acasa n-a mai raspuns la telefon. In fine, ma suna sa-mi spuna ca s-a angajat la televiziune (nu stiu la care) si ca n-au IT-ist. o, daaa, n-au un IT-ist, au echipe profesioniste de IT-isti! anyway, mi-a explicat ce probleme avea el acolo si pina vorbeste el cu sefii lui despre mine sa-i spun la telefon cum naiba se instaleaza un windows ca e presat de timp. I-am explicat cum se baga cd-ul, ca trebuie sa apese pe f12, sa selecteze cd si aia e. I-am spus pentru ca presimteam ca ma va dispera cu telefoane si am preferat sa termin rapid cu el. Gargara cu televiziunea oricum m-a facut sa zambesc si cred ca asta a fost motivul pentru care nu i-am inchis telefonul. Culmea, m-am vazut cu el la metrou duminica, va jur. Ne-am observat reciproc dar fiecare s-a facut ca nu-l observa pe celalalt. pariu ca iar nu mai suna 2-3 ani ?

Azi m-a sunat altul cu care n-am mai vorbit de fix 2 ani. Cica sa-i fac eu rost de un cooler ca el a gasit cu 30 de lei dar poate am eu de unde sa-i fac rost mai ieftin. pai koae, daca il iau cu 20 de lei si-ti cer pentru deranj alti 50 care e afacerea?

A inteles si mi-a inchis.

Oare caldura le afecteaza creierele sau am eu parte de toti idiotii ?

Last minute update

Tocmai ce-am dat logout ca mi-a sunat telefonul. O tipa careia i-am reparat laptop-ul anul trecut (care mi-a dat mai mult decat i-am cerut din simplul motiv ca n-a avut bancnote mai mici) si-a adus aminte de mine si vrea sa-i schimb hard-ul la laptop in banii aia.

fmm viata..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top