Happy fuckin’ family

M-am certat cu socra-miu zilele trecute. Stateam amandoi pe canapea, rontzaiam niste saratele si ne uitam la tv unde era o stire despre pacaliciu ala de dan diaconescu. La un moment dat, plictisit maxim de mizeria de la tv am spus cu voce tare „cine dracu l-ar vota pe asta presedinte?” Manca-ti-as, sa ma ia ala la cafteala ! ca ce am cu diaconescu, ca e om din popor, cacaturi. am lasat-o balta..

Azi ne-am dus iar la ei, invitati la masa. Soacra-mea a tot preparat vro juma de ora prin bucatarie iar cand am auzit „haideti la masa” am si aterizat acolo. Ne-am asezat 5 suflete rupte de foame + Ana si am asteptat… un pui la rotisor luat din Auchan. Pui e mult spus, era mai degraba un puiut cat o broasca. Am ciugulit 2 inghitituri dupa care am zis gata, m-am saturat. Ce dracu, daca imi puneam minte il mancam singur ca aperitiv. Data viitorare cand mai sunt chemat la masa o sa am grija sa bag in fizic inainte.

M-am vazut si cu taica-miu zilele trecute. De la el am aflat ca ploile care au devastat tara sunt de fapt o isprava a rusilor care au dat cu tunul cu iodura de argint si ete rezultat. „Scrie si pe net, citeste si tu”.. mi-a recomandat cu patos. Ar fi trebui sa-i spun ca netul e doar pt porn da’ mi-a fost tarsa.

Apropo de ai mei, mi-au dat intr-o saptamana 3 galeti de rosii de am ajuns sa am si in cur. Cate rosii sa mananci fratie..le-am zis ca momentan ajunge dar presimt un nou transport in 2-3 zile maxim. Se poate face icter de la rosii ?

Comentarii ( 6 )

  1. Eu nu-mi permit sa intru in conflict cu soacra ca stam la ea in casa…
    Daca erai roman din ala cu mileuri, faceai niste borcanele de sos de rosii pentru la iarna din alea. 😛

  2. primesc asa: rosii, dovlecei, crastraveti, ardei iuti dar nu iuti, fasole verde, urmeaza bambele, ardei grasi..

    @Cat: welcome back 😀

  3. 10x 10x 10x Glad to be back! Mai gust si eu un pic de aer ca m-am sufocat in coltu’ asta uitat de lume.
    Cand ajungi la vinete, sa ma anunti si pe mine. Dau niste pastai mov la schimb.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top