Visez

Ma trezesc intr-o dimineata, imi iau 2-3 lucruri intr-un rucsac si cobor jos in parcare unde ma asteapta o Toyota Hilux cu rezervorul plin. Ma urc si conduc fara o directie anume. Ma trezesc dupa cateva zile pe coasta de vest a africii, apoi schimb directia si ajung in India. Vand masina si de acolo merg pe jos, cunosc oameni, obiceiuri, voodoo. sunt fascinat de viata in afara societatii, de cultura lor. Fac autostopul si ajung in China unde iar ma pierd. Invat limba lor, imi fac prieteni, un calugar ma invata Kung Fu. Aleg totusi sa-i parasesc, dorul de civilizatie incepe sa ma apese. Ajung in Shanghai iar de acolo iau avionul pina in Japonia. Vad o tara fantastica, oameni civilizati, tehnologie extrema. Vizitez toata tara in lung si in lat pina ma hotarasc sa plec in state. Ajung in LA, imi cumpar un Harley, imi pun o bandana si traversez america pina la New York. Am deja sute de noi prieteni in toata lumea, mii de poze si o experienta fantastica. Aleg sa ma intorc in romanica unde gasesc o alta tara, base si gasca nu mai exista, oamenii sunt ceva mai civilizati, se lucreaza la autostrazi si avem si economie. Fi-mea e deja la facultate in Elvetia, Flory s-a mutat la mosie si face agricultura. Nu ma mai recunoaste, sunt chel si schimbat. Ma duc la fi-mea in Elvetia sa am grija de ea. Am nevoie de odihna..

Comentarii ( 7 )

  1. 🙂 Mi-ai adus aminte de o comedie, intra barbatul nervos in casa, tranteste valiza in mijlocul camerei, arunca acolo niste lucruri, il intreaba nevasta: Ce faci draga? -Plec la mama!!!

  2. Daca trebuie sa plec ca sa ajunga fi-mea in Elvetia atunci fie, plec ! ramane problema cu Toyota.. Ficatu (fiatu) nu cred ca tine atatea mii de km 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top