gurlz

Mi-am mai revenit putin. Nu’s cum dracu, atunci cand e caldura mai mare raman fara pantaloni scurti si ciorapi albi d’aia mici (sunt toti murdari). N-am avut incotro si ieri, pentru prima data am iesit afara in slapi si nu in tenisi.

Anyway, cu ce sa incep ? Sa va spun ca am fost martorul unei scene tragi-comice ? intereseaza pe cineva ? bine, fie, in cateva cuvinte 🙂

M-am vazut cu 2 amici acu 2 seri la ei in fata blocului. La un moment dat au aparut 2 patzachine de vro 12 ani care se hlizeau pe langa noi. „Plecati fa basinoaselor de aici” spune unul dintre ei ranjind a prost. Am vrut sa-l intreb pe om ce are cu fufele dar raspunsul a venit prompt: „panaramele dracu, aseara tragea aia de mine (imi arata cu degetu spre una din ele) s-o fut ca cica prietenul ei nu tine mai mult de 10 minute”. Celalalt amic se baga si el in vorba: „ahaha, eu i-am zis ca vreau s-o fut pe prietena ei si aia mi-a bagat mana la koae sa vada daca le am mari, haha. Acum se invart pe aici ca te-au vazut pe tine..”

Acu na, o fi fost un caz izolat ? n-as crede..

Ca tot am adus vorba de fomei, sunt sigur ca e mult mai safe sa discutam de milf-utze.  Twigg a facut niste statistici, unde gasim cele mai misto milf-utze in zona Tita’. sper sa nu citeasca si Flory pina aici, ea de obicei citeste primele randuri.

So, dupa luni de vanatoare am oaresce raspunsuri. Parcul IOR desi e imens sta prost rau. Bine, e plin de milf dar parca nu sunt de calitate, sunt tipe banale, not sexy. Milf de calitate se gasesc, surprinzator, in micile spatii de joaca dintre blocuri. Sunt de treaba, vorbesc cu tine, se dau in leagane special sa le vezi bikinii, iti dau si apa daca iti este sete. Cea mai buna milfa, best ass ever seen, tate si craci am vazut-o insa in parcul titanii, langa policlinica.Din zecile de plozi cu mamici naspa, fii-mea s-a dus sa se joace chiar cu fie-sa.  Faza e ca ma duc destul de rar pe acolo si sansele s-o si gasesc sunt mici.  Sper ca ati inteles ideea, mi-am riscat viata pentru voi. Da cineva o bere ?

Comentarii ( 9 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top