bancpost? muhahaha..

Cautai ceva intr-un sertar si gasii un card de la saracii astia. Brusc mi-am adus aminte ca am un cont  la ei pe care nu l-am mai folosit de vro 2 ani si abia ce-mi trecuse ameteala ca iar m-a luat: daca patesc la fel ca la bcr cand a trebuit sa vin cu bani de acasa sa-mi inchida un cont ordinar?  m-am dus imediat sa-l lichidez. Am aflat ca mai am in cont vro 35 de lei, am avut mai mult dar mi-au luat zdrentele comisioane timp de 2 ani. Whatever, butoneaza tipa vro 10 minute, calculeaza, iar butoneaza de m-am  plictisit. O intreb cu oarece emotii” este vreo problema cu inchiderea contului?” Ah, nu, sunt doar niste proceduri de urmat – mi-a spus fara sa-si scoata mecla din monitor.

Alte 10 minute de asteptare, scoate cei 35 ( 3* 10 lei + 1 * 5 lei)de lei din seif, ii numara de 20 de ori si iar calculeaza. Ia hartia de 5 lei si imi pune in locul ei 2 de 1 leu. iar calculeaza. Ia o hartie de 10 lei din cele 3, pune la loc cea de 5 lei si iar calculeaza. panicat o intreb iar:

-Este vreo problema cu inchiderea contului?

-Nu, am uitat sa va calculez comisionul de retragere.

Trec alte minute, tot umbla la bani, pune si ceva maruntis la un moment dat e terminata nervos. Vorbeste la telefon, cere sfaturi. iar umbla la bani, intr-un tarziu imi lasa din cei 35 de lei doar 20. O intreb curios ce ce mi-a oprit 15 lei

-Ati avut de  platit comisioane, asa e procedura, acum mergeti la colega mea sa completati cererea.

Ma duc, completez cererea, imi spune ca asta e tot. Ma ridic si-mi aduc aminte de card. ma invita inapoi pe scaun, mai completez o cerere. Imi spune sa revin dupa 30 de zile sa verific personal daca totul este ok si daca contul se inchide sau nu. Imi ureaza o zi placuta.

Doamne Dumnezeule !

Comentarii ( 9 )

  1. ING > restul.

    BCR sunt cei mai terminati. Cele mai mari comisioane posibile. Cu ING n-am probleme.. si nu lucrezi cu angajati niciodata. Depui bani la bancomat, extras tot de la bancomat.. etc. Nu te doare capu.

  2. :D:D:D:D:D Era cald .. o fi lovit-o caludra in cap .. daca o fi fost in primele zile de munca ?! Hmm .. bine sa nu fim acuzatori .. un motiv trebuie sa fi existat pe acolo .. daca erai singurul client de o luna in coa .. trebuia s ate tina mult sa-si justifice salariu :D:D:D

  3. @Alex: LMA ! sigur nu m-ai vazut si ieri cand trebuia sa faci cinste ? 😀
    btw, si eu lucrez tot cu ING, bancpost a fost o greseala de neiertat iar la bcr am avut cont acum 10 ani

  4. La multi ani Alex! Bai, eu am cont am la bancprost, cetatencele care lucreaza acolo imi creaza o puternica impresie de CAP, e una care (ma jur pe mine!) sigur a fost la viata ei precupeata-tarabagioaica, statea la birou cracanata, desculta si dadea din destele de la picioare!

  5. si io am patit-o cu bcr. am facut un depozit de 1000 de lei si dupa o luna l-am desfiintat. si, surpriza am luat inapoi noua sute si ceva de lei!!! si io aveam pretentia stupida sa i-au ceva in plus!
    comisioane bancare!
    am si la bancpost un card pe care mai am citeva zeci de lei si care a expirat de mult. sa ma astepte ei mult si bine sa vin sa le platesc nu stiu ce cacaturi de comisioane sa faca ei aia mare!

    bancile nu sunt facute decit sa le dai tepe cind poti si nimic altceva!

  6. mersi mersi 😀

    nu stiu ce sa zic.. eu cu ing n-am avut probleme. te duci de placere la bancomat… nu astepti in soare, nu vorbesti cu functionari, nu platesti comisioane nesimtite.. nu te doare capu. Singura plata mai… mare in ultima vreme a fost cand mi-am rupt cardu si nah.. my fault i paid for it.

    La BCR cand am fost sa depun niste bani pe cardul mamei mi-au luat comision 4 ron… cica daca depuneam pe contul meu era doar 1 ron… la plecare m-au intrebat daca vreau un cont la ei.. si au parut deranjati cand le-am zis ca stau prost la capitolul comisioane.

  7. Data viitoare cand mai gasesti vreun card prin vreun sertar sa scoti toti banii de la bancomat si restul lasa sa fie placerea lor 🙂
    De regula nu mai urmeaza nimic, inchid ei contul si ce-i pe minus intra la „pierderi neprevazute”.
    Doar la lichidarea depozitelor trebuie sa infrunti functionarii bancari. 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top