Chestiuni serioase

Am avut aseara o discutie cu Flory ceva mai speciala. Ca un baiat finut ce sunt i-am spus ca dupa 40 de ani, cand fii-mea o merge deja la scoala o sa-mi fac de cap cu bautura, femei si ceva iarba – ca un fel de recompensa pentru ca am fost un tata model. Ce, nu merit?

Raspunsul ei a venit prompt. Ranjind, mi-a spus urmatoarele (voi cita la singular):

„Dupa 40 de ani o sa fii vai steaua ta. O sa fii la andropauza, nu o sa ti se mai scoale, o sa alergi ca un disperat dupa patzachine de 18 ani sa-ti confirmi ca nu e nimic in neregula cu tine.”

Ce pot sa zic.. probabil are dreptate. Problema e ca suma viciilor ramane constanta asa ca, in cazul in care o sa atarne voi gasi altceva interesant de facut. Sunt de asemenea sanse sa nu trec prin aceste crize ale varstei, in cazul asta o sa ma simt vinovat intre 2 lesbiene de 18 ani nimfomane in timp ce mi se plange de mila. Noi sa fim sanatosi, sa traim pina atunci.

Trec de la una la alta sa nu mai deschid un nou subiect. Emigrantii ! fuck, yeah 😀

Erau la un moment dat pe blogul lor 2 fraieri care-si spuneau achilosii. M-au facut cu spume, ca am esuat, ca am facut si ca am zis si ca bla bla. Ghici ce? teapa cu tenerife. Acum striga disperati dupa ajutor. O, daaa, stati ca vine acum din cer job-ul visurilor, special pentru voi. Nu achilosilor, nu o sa va ajute nimeni, cand va spunea fratili vostru ca nu e roze stuatia m-ati balacarit. Acum e randul meu sa rad.

Bine, site-ul emigrantilor si-a pierdut demult farmecul. Cei 2-3 ultrasi care comenteaza in continuare cred ca o fac la misto, sau probabil dau copy-paste la un text cu „bravo voua, continuati etc” doar doar sa-i intarate sa se cufunde si mai mult in penibil. Au facut numai rau cu blog-ul lor, sunt oameni pe cale sa-si lase serviciul sa vina acolo cu plozi ca sa aibe de unde sa se intoarca..mai saraci.

Pina si Ioana Budeanu s-a resemnat. Cine stie, poate vom fi iar prieteni !

10 comentarii la “Chestiuni serioase”

 1. Da’ de ce crezi ca sexul e un viciu? E un sport! Si daca o sa ti se balangane ia pastile de putut. Putinol!

 2. Dadusi acu un ochi pe blogul Ioanei si m-au amuzat teribil primele 2 comentarii. La cel a lu’ Je m-a amuzat in primul rand „Poate peste o saptamana o sa-ti aduci aminte de nu-s ce mancare canariota si vei vrea sa evoci amintirea ei.” Hai in pisicii mei, si eu imi aduc aminte de gustul rapanelor pe figarui dar asta nu inseamna ca mama ce subiect tare am!!! Scriu 10 pagini despre el! Daca vreau sa aflu detalii despre un anumit tip de mancare, Gugalu’ e generos pana peste toate. Ca sa imi dau seama (intr-un final) ca articolele lor sunt ca de jurnalisti de ro: iei un kk si ii pui un mot cu titlu pompos.
  Iar raspunsul Ioanei e bravos la „ci ca pur si simplu am evoluat, am reusit sa ma desprind de ceva care ma tinea pe loc si nu ma lasa sa imi traiesc viata.” Partea cu „am evoluat” e criminalaaa!!! Daca eram in locul lu’ Je ma faceam rosie la moaca! Hi Hi Hi!

 3. 🙂 Saru’mana tanti Cat 🙂 hai sa nu facem din cacat bici, nu te mai uita la aia, pastreaza-ti obrazul, pen’ca daca continuam discutia despre fugarii aia ajungem sa ne luam la bataie, da-i in …… si mai mult in……… Ai citit Madame Bovary (Flaubert)? Asta e Ioana Budeanu. Apropos, eu nu vad nici un comentariu de la bovariana, tu poti? Zi-mi si mie….

 4. Pai blogul tenerifez l-au facut in ideea sa castige bani, prin trafic…in rest sunt scrise multe baliverne, ipocrizii si chiar minciuni.

  Undeva Cacacioasa (ca tot rimeaza cu Jeaninoasa) scria ca ea castiga 1400 euro pe luna (poate in visele umede a lui Sebica ) iar in alta parte scria ca tiganea cu seful ei (!!) pentru o diferenta de 1 sau 2 euro, comision pe o pereche de chiloti vanduti.

  La drept vorbind, Sebica nu are un job dupa atatea luni, iar Mincinoasa are un „job” ilegal, fiind in vizorul politiei de plaja…

  Pentru asa ceva sa mergi in Tenerife? Cu siguranta nu…

  In Tenerife te duci in vacanta la fel ca in alte locuri …e o destinatie foarte ok daca ai bani. Daca nu, stai acasa…nu mergi acolo sa vinzi chiloti pe plaja…

  Restul e cancan…

 5. 🙂 cand zic doamna sari in sus, la tanti ma iei la palme, pot pentru ca sa-mi permit sa zic Luminatia Ta?…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.