suparat

Daca mai aud pe cineva ca se plange de criza a terminat-o cu mine; atata timp cat in mall-uri abia gasesti loc de parcare, cand un tricou vai mortii lui la zara e la promotie 59 de lei si te lovesti de carucioare pline ochi in angro-uri, nu exista criza. Este doar o gluma pe care unii au luat-o in serios.

Toata vara am vazut reportaje de la mare. Toata lumea petrece in cluburi deci toata lumea are bani. Apropo, retarzii astia de ii vezi strigand „paaaaaaarrrttyyyyyyy” cu berea in mana (spun retarzi pentru ca la felul in care se comporta par sa fie masteranzi in prostologie), astia, de unde cacat au atata banet sa petreaca in cluburi unde numai intrarea e 50 de euro ? Si in afara de  „paaaaartyyyyyyy” mai stiu altceva ? Nu sunt invidios, si eu am avut 18 de ani si verile le petreceam in neptun unde lucram prin tot felul de cluburi dar nu m-am dat in stamba cum se face acu.

Apropo de mare, am stabilit sa ne bagam picioarele in ea incepand cu 5 septembrie. La ce cancer s-a pornit afara cred ca o sa-mi schimb slipul de baie cu pufoaica. Aseara deja era in parculet nea Sandu cu geaca de iarna pe el iar Flory in hanorac tremura de frig. Eu m-am simtit bine in tricou. Partea nasoala cu venirea iernii ? adio decolteuri, craci, buci si alte alea de care ma bucuram de fiecare data cand cadea un plod pe jos..

Comentarii ( 10 )

  1. Mix???? Cine, Mustaine? Dupa ce ca e luni dimineata care cand io sunt suparat mai spui si una ca asta?…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top