Mamaia, mori !

A fost ultima oara cand m-am lasat pacalit de mizeria numita litoral romanesc. Nu exista niciun motiv pentru care sa vii aici decat daca iti place sa te autoflagelezi. Plaja e infecta, sunt mai multe chistoace decat fire de nisip, cioburi, pietris, apa e murdara si pute, nu exista dusuri iar la wc taxa e 2 lei. Vorbesc de Mamaia, statiunea pizdii, in celelalte bate vantul, am trecut prin eforie si am numarat maxim 10 turisti.

Bariera de la intrare m-a saracit, am lasat un sac de bani acolo. La fel si la balci unde s-a dat fi-mea in trancalici. O pizza ordinara, o hamsie si 3 beri la halba = 42 lei. Telegondola 10 lei dus si alti 10 intors. O apa plata la juma 3,5 lei cea mai ieftina, un colac secuiesc 10 lei, cinema 7D 20 de lei filmul de 5minute. Distractie zero barat.

Aseara a fost mare distractie la un club din apropiere. Din cauza zgomotului n-a dormit nimeni pina la 5 dimineata. Sunt obosit, sictirit, saracit, scarbit.

Ne intoarcem acasa.

Comentarii ( 7 )

  1. Lasa Twigg, tot mai bine a fost cu o pizza ordinara, o hamsie si 3 beri la halba platite scump in Mamaia decat sa consumi mere gasite pe jos sau nectarine plutind in apa in Tenerife…Dumnezeu a avut grija sa-ti dea 42 de lei sa poti plati mancarea aia slaba si scumpa, si nu ti-a dat sa fi nevoit sa mananci de pe jos ce au aruncat altii…

  2. Covene se vede ca n-ai iesit din romania. Pe orice litoral e mai ieftin ca la noi.. si mancarea mai buna. La turci la all inclusive mananci de te spargi.. la greci dadeam 1.5e pe o felie de pizza de era cat pizza de la SpringTime.

    Si nu cred ca ai fost in tenerife incat sa iti poti da cu parerea… just my 2cents.

  3. Alex28, n-ai inteles postul meu…de altfel era adresat lui Twigg.El o sa-l inteleaga…

    Totusi ca sa nu ramai cu centii aia gresiti…iti explic.

    Eu nu spuneam ca mancarea consumata de Twigg a fost ieftina sau buna…
    Si nu o comparam cu niciuna…alta de pe alte locuri.

    Eu doar faceam o parabola intre a manca la Mamaia scump si prost dar pe bani…si a manca de pe jos fructe gasite pe strada in Tenerife si sa mai si zici bogdaproste ca ti le-a dat Dumnezeu…e o diferenta mare.
    Acuma, cine a mancat prost si scump, stii si tu cine -Twigg&enlarged family…iar cine a mancat de pe jos in Tenerife…se stie cine!!! Restul e cancan… Da un google si o sa vezi.

    Nu includ in centii mei pe unde am fost eu plecat, e complet irelevant…

  4. suntem inca in mamaia.. habar n-avem ce sa facem, soacra-mea se simte bine si nu vrea sa plece de aici, eu ma tavalesc pe jos de plictiseala, flory are draci, fi-mea zbiara dar nu ne-am prins daca e de bine sau rau. Banii s-au terminat si tocmai am aflat ca la intoarcere ne abatem din drum sa culegem o vie; una peste alta se pare ca am si o problema la masina. Isn’t beautiful ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top