SSS

SSS adica Satul, Sictirit, Scarbit de romanica pina in maduva oaselor, pina in tesuturi, si chiar pina la nivelul ADN-ului. Sunt sigur ca daca va ramane vreo urma din mine, urmasii  urmasilor vor descoperi prin metoda izotopului de carbon urme de sictir.

Absolut orice fac si oriunde ma duc se transforma in nervi. Nici nu stiu cu ce dracu sa incep. Sa va spun ca ma bate gandul sa merg la benzinarii la 3 dimineata sa alimentez 10 litri amarati sa scap de toti nenorocitii care stau cate 1 ora la pompa? Si de ce mortii ma-sii daca ii spun benzinarului ca bag de 50 de lei, el imi pune mereu de 49,90 ? Mai vrei si bacsis ca-mi speli parbrizu ? muie..

Sa va spun ca la un banal drum pina in nordul orasului era sa fiu lovit de 3 ori pe principiul: lasa ca prostu’ se da la o parte ?

Sa va spun ca m-am dus cu fi-mea la spital pentru ca a racit nasol de tot si tuta ne-a pus diagnostic gresit riscand sa umflam copilul cu antibiotice care ii faceau mai mult rau ? nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in orasele mai mici, e clar ca mori cu zile..

Sa va spun ca m-am dus sa incarc 2 tonnere de imprimanta si jegosii aia mi-au spus ca ma costa 4 milioane ? Cand le-am spus ca la banii astia imi cumpar 2 noi au sucit-o, cica stai ca am calculat gresit.. mortii ma-sii, daca tinea..tinea.

parca s-a futut totul in tara asta..

Comentarii ( 4 )

  1. Da, PARCA! Pentru ca nu chiar tot in tara asta e futut (da, am vorbit urat ca’s nervoasa). As putea da cateva exemple de persoane care sunt nefutute la timp dar in schimb imi fut mie creierii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top