m-am lovit de niste chestii

Intamplator sau nu, in ziua in care am internat-o pe fi-mea in spital unde credeti ca plecau maica-mea si taica-miu ? R: la cules de vie. Tot in aceiasi zi dar la ore diferite, unde credeti ca plecau soacra-mea si socra-miu? R: la facut tuica.

Socra-miu inainte de a se urca in tren a avut grija sa ma certe, sa tipe la mine si sa ma judece pe motiv ca „de ce scoti copilul afara? din cauza ta s-a imbolnavit copilul, tu esti de vina, ti-am zis de atatea ori bla bla”. N-am mai fost certat in halul asta de cand eram prin clasa a 2-a si luam cate un 4.

Ei bine, cum spuneam intr-un post anterior, we are a happy fuckin’ family de care m-as lipsi acum. Este mult mai importanta tuica decat fi-mea, poate sa vina sa-mi demonstreze contrariul prin formule matematice ca nu-i cred. Cand cineva din familie a avut nevoie de ajutor eu am lasat totul balta si am ajutat. Invers nu se mai pune.

Nu mi-am ajutat doar familia ci si pe toti care mi-au cerut diverse. Am prin tot orasul hard-uri, memorii, surse, placi video de care oricum nu mai am nevoie. As fi putut sa le pastrez foarte bine sus pe dulap dar n-am facut-o. In schimb, daca am cerut vreodata ajutorul cuiva am luat muie de cele mai multe ori. Nimeni nu poate initial sa ma refuze, gen: „frate, chiar nu pot sa te ajut” sau „imi ceri o chestie de care nu ma pot lipsi”‘ toata lumea imi spune intr-un mod sau altul: „te ajut, stai linistit” dupa care liniste..

fmm viata..

8 Comentarii la "m-am lovit de niste chestii"

  1. Bai, daca ti-e sete io nu te las! La terasa?

  2. In pana mea… Iar ajung la Buc si n-am cum (la timp ma refer) sa vin cu voi la terasa ca mi-e si mie o asa sete!!!

  3. Straduieste-te! Pai il lasi pe T. la greu?

  4. incerc dar nu garantez. Sor’mea ma vrea dadaca zilele alea ca sa iasa ea la aer.

  5. Off topic. Pe la 10.30 eram cu treaba prin oras, a dat ploaia peste mine, m-am bagat intr-o carciuma obosita sa ma hidratez. La o masa vecina cinci cocalari discutau despre cum se ieste cu criza asta ca merge greu treaba cu banu’. La un moment dat unu’ exclama: Haoleu, azi e ziua lu’ mama, sa moara mama!

  6. deci looool
    bai, mi-e sete..

  7. Te sun maine! Pana atunci rezista cu apa! Stiu, e greu!

  8. Bai, vezi ca mai tin telefonul pe silent; insista sau da-mi mesaj, nu ma lasa..

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata.


*