pe scurt..

Am o familie sa te caci. Nu stiu cum a fost posibil sa se adune la un loc atatea specimene identice si limitate intelectual. N am motive de ingrijorare, ce s-a rupt intre noi nu se mai reface in veci deci nu-mi pare rau ce scriu. Fi-mea si-a revenit complet si are chef sa se duca la bunici. Care bunici ? toti au gasit ceva mult mai interesant de facut, ai mei s-au izolat la mosie, prefera sa stea in frig, noroi si ploaie decat sa vina acasa sa stea cu fi-mea.

Soacra-mea si-a facut bagajele saptamana trecuta si s-a carat si ea la tara pe termen nelimitat. Ca si cum as fi avut vreo obligatie, eu a trebuit sa ma trezesc duminica dimineata s-o duc la mama dracu, cu masina. Putea sa-l roage pe fi-su s-o duca, doar stau in aceiasi casa sau putea sa-l roage pe ginerica celalalt dar nu indrazneste sa-i deranjeze, stie ca ceilalti ii dau cu flit.

Daca familia iti intoarce spatele, ce pretentii sa ai de la un vecin care la 3 dupamasa da gauri cu bormasina ? m-am dus la el la usa si l-am rugat frumos sa faca liniste 1 ora cat doarme fi-mea; raspunsul lui instantaneu: „sa ma scuipi tu pe mine in gura daca nu inchiriez aici si iti aduc numai tigani sa-ti bata toata ziua’n cap, sa ma scuipi tu pe mine in gura”; nu inteleg de ce a trebuit sa repete faza cu scuipatul, o fi vazut vrun film porno mai pervers care-i bantuia creieri..

Un alt vecin care a aflat ca „le am cu calculatoarili” mi-a cerut ajutorul, sa-i fac si lui un upgrade la o mizerie de 486 ca vrea sa joace si el prince of persia, assassins creed si alte dastia noi dar nu poate investi mai mult de  3 milioane. Si asta exact cand credeam ca am scapat de ei..

Ei, nimic din toate astea nu ma mai enerveaza. De ieri sunt „prowd owner” al unui Nikon D3100, aparat foto de ultima generatie, ciumeg rau. Oficial l-am luat sa-i fac poze lui fi-mea, neoficial ma apuc de fotografiat nuduri de milf.

amatoare ?

Comentarii ( 6 )

  1. Vreau si eu! Vreau si eu! La aparat ma refer (eventual si la poze 😀 ) nu la rubedenii (am si eu neste specimene…) sau vecini (pfiu… stau bine la capitolul asta).

  2. Da’ asta vara ce-ai pazit bre, cand erau pline parcurile? Acuma na, da si tu un anunt, organizeaza un casting, fa o selectie dura, am ceva idei daca te intereseaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top