every generation..updated

Copii, nu le mai criticati pe fetele materialiste, viata e de cacao, e naspa sa fii sarac iar sansa ca fiecare sa-si gaseasca un job platit decent sunt minime. Eu o inteleg perfect pe fufa de 17 ani, decat s-o cotzaie un coleg de clasa infantil mai bine ala de 40 de ani; pentru colegul de clasa exista mana dreapta sau fata uratica din penultima banca.

Viata, oamenii, totul s-a schimbat. Nu mai exista valori, banii sunt cei ce conduc lumea. Imi pare rau de pustiul cuminte si dragut care sufera dupa curva aia. Prin asa ceva am trecut multi si vad ca nimeni n-a murit.

Cand eram prin clasa 7-8 (’88 – ’89), cea mai misto tipa din clasa dupa care imi curgeau balele era fumatoare. Era la fel ca si cum s-ar fi futut cu toti mai putin cu mine.

In anii de dupa revolutie, fetele umblau dupa dansatorii pizdii cu emblema de mercedes la gat. Pentru gusterul tocilar pe care nu-l lasa ma-sa in discoteca exista de asemenea mana dreapta.

Fiecare generatie are problemele ei, acceptati realitatea. probabil ca cea prezenta este si cea mai nociva…

Comentarii ( 6 )

  1. Bro, eu inteleg ca vremurile sunt grele si ca nu putem respira de datorii, dar asta nu cred ca ar trebui sa fie o scuza pentru faptul ca renunti la coloana verticala.

    Dupa cum cred ca ai apucat sa ma cunosti din posturi, sunt inversunat impotriva chestiei asteia. Decat sa fii o curva care nu recunoaste asta, nu mai bine te duci tu, draguta, si muncesti pentru banii aia? Iti faci un site pentru prestari servicii: 150 ron ora si face de toate. O sa scoata mai multi banicusori decat primeste cu taraita de la unul de 40 de ani, zgarciob.

    Nu stiu… eu asa vad viata.

    Si eu o duc de pe azi pe maine, dar nu ma duc sa ma combin cu orice hoasca batrana ce sta pe un munte de bani, doar ca sa ii toc bani si sa ii conduc masina, iar cand vine vorba de futai… sa imi fie scarba si sa fac totul cu scarba.

    De altfel, le intelegi pe alea care raman cu indivizii astia cu bani desi isi iau omor cam… de fiecare data cand i se pune pata aluia?

  2. bro, sunt total impotriva violentei, oricare ar fi ea; aici ai dreptate, alea care stau cu tigani, recuperatori si parnaiasi cu bmw-uri merita tot ce e mai rau; alea care se combina cu oameni de afaceri si-si traiesc viata in lux si vacante exotice sunt in general tipe destepte care au ceva creier; un milionar in parai n-ar accepta sa fie vazut la brat cu vreo stoarfa de pe centura..

  3. Bai, mereu pui in discutie extremele, ce zici tu cu alea care au ceva in creierii capului tot prostitutie se cheama, mai ales ca, daca-s asa destepte ar putea sa traiasca decent si altfel nu sub masa vre’unui hodorog. Marfa de melodie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top