care e treaba cu bancili

Toata lumea are boala pe banci. Problemele din pacate nu se trag de la robor, euribor, comisioane ci de la personal. Desi banca e austriaca, personalul e romanesc si de aici pleaca belelele sub arhaicul slogan romanesc: las-o ba ca merge si’asa; da-i dracu ca au bani..”

Nu cred ca la aceiasi banca dar in Austria te vei lovi de aceleasi nesimtite cu aere de intelectuale, slab pregatite care nu iti pot da niciodata un raspuns clar.

Nu va ganditi ca directorii sunt mai breji. Cand am fost sa-mi deschid un cont pe firma, koae ala de sta pe salariu de mii de coco n-a stiut sa-mi completeze cererea, a dat telefoane si cineva i-a spus pas cu pas.

Flory se balacareste cu banca unde avem credit de cateva luni bune doar pentru a afla modul lor de calcul a dobanzii. ghici ce? nu se poate afla..

Tot la aceiasi banca, am vrut sa inchidem un cont ordinar pe vremea cand era gravida prin luna 8-a. Am dus-o la banca si muistele au trimis-o la plimbare, sa completeze niste chestionare la sediu, sa asteptam 3 luni, faze. Abia dupa ce am facut un mega scandal cu urlete si-a miscat muista aia bucile de pe scaun sa-i dea cererea si in 2 minute s-a rezolvat totul. Deci doar asa se poate..

Revenind, bancili functioneaza in stil romanesc si atat. De ce credeti ca toti milionarii au conturi in afara ?

Reclama de la tv ar trebui sa arate cam asa:

– Cu cine face banking ?

– Cu ma-ta !

Comentarii ( 1 )

  1. La cat de proaste sunt angajatele (de la doua banci) cu care am de-a face ma intreb daca nu cumva pe fisa postului singura obligatie este prestatia orala fata de sefi. Plus ca se schimba la cateva luni, se plictisesc aia? Vor alte prospaturi? Bun, si umflatii ce si cum produc mai departe? Ca l-am vazut pe unu’ la raifaisanu’ de langa mine, camasa roz, pantaloni cam stramti, mers leganat…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top