la metro’

Fusei azi prin oras cu metroul. Aparent nimic interesant insa nu e chiar asa ! De exemplu, pe scaunele din fata mea (6 la numar) toti ocupantii aveau activitati intense: una citea click, alta cancan iar un tip libertatea; nici nu ma asteptam ca cineva sa citeasca de exemplu national geographic, e mult mai interesant ce-a mai zis bote; o alta fufa citea o revista de femei iar un agarici butona de zor mobilul. apropo, 90% din metrou au ceva cu mobilul, nimeni nu suna, nimeni nu e sunat dar toti butoneaza de zor..

La un moment dat s-a asezat pe scaunul fata in fata cu mine un idiot de era sa lesin de ras; frate, avea o fatza de nu stiam cum dracu sa-mi mai ascund rasul isteric. Avea ochii beliti, si o sapca colorata cu cozorocul in sus, ziceai ca e ala micu din Gorillaz. La o alta statie s-au suit 2 tiganci de m-au albit la felul cum radeau si nechezau (sper ca am scris bine).

La intoarcere mi-am fixat privirea catre o fufa, ma uitam la eal doar doar s-o fac sa-si miste privirea din podea. nimic manca-ti-as, 3 statii s-a uitat doar la cizmoacele ei pina la genunchi trase peste colanti. kinki..

Cel mai enervant in metrou este cand cineva de langa tine primeste un apel, de obicei are o melodie care te zgarie pe creier, e data la maxim dar omul nu raspunde. Se uita ca un idiot la mobil si il lasa sa sune pina te face cu nervii apoi il auzi: „sunt la metrou, n-am semnal..”; pai fmm, daca suna si daca va auziti e clar ca ai semnal ! blegule..

Comentarii ( 1 )

  1. Intr-o dimineata era o pitzi prinsa in ingramadeala, intr-o mana tinea o geanta vert-nil de musama (piele de fata de masa) in cealalta un telefon colorat da asa, la vedere, se balanganea proasta in toate directiile, la ce moaca inteligenta avea sub stratul de tencuiala (in fine, fard) probabil se intreba de ce nu are inc’o mana sa se tina de bara. Tu stii cat m-am rugat sa dea cu curu’ de pamant?…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top