tabu

Catinel si Polixenia sunt impreuna de aproape juma de an. Se iubesc, vor sa se casatoreasca, vor copii, casa pe credit, fericire. In ziua in care Catinel ii da inelul de logodna, Poli are un moment de slabiciune si face o marturisire:

Cati..nu ti-am spus nimic din trecutul meu pentru ca ai spus ca doar prezentul si viitorul nostru conteaza; as vrea totusi sa stii ca nu esti al 2-lea sau al 3-lea, am trecut demult de 100…o sug de la 12 ani si-mi place de mor s-o inghit…in liceu mi se spunea armonica pentru ca imi placea s-o fac cu 3 odata..pe la petreceri ma imbatam pina cadeam sub masa si mi-o puneau toti..am trait cu turci si negrii…in funduletul asta care-l iei tu noaptea in brate au mai intrat 50 de maciuci inaintea ta..am participat la orgii unde eu eram sclava si barbatii se pisau pe mine.. dar sa stii ca toate astea au fost demult, acum sunt alta femeie, te iubesc si sunt doar a ta. Ia-ma in brate..

Scenariul de mai sus e extrem dar nu imposibil. Catinel poate depasi socul? eu zic ca depinde de maturitate; la urma urmei, tipa nu are nicio vina iar el niciun drept sa-i faca morala.

Sansele ca o tipa sa-ti recunoasca trecutul ei sunt minime. Daca te framanta insa problema si nu poti s-o convingi sa-ti spuna ai pus-o. Poti lua in calcul faptul ca mii de fete au facut/fac videochat, mii de fete s-au culcat cu italieni veniti prin romanica, mii de fete sunt noapte de noapte prin cluburi cu ochii dupa tipi cu bani deci sanse ca si gagica-ta sa fi fost printre ele la un moment dat sunt mari.

Iti face oral din prima ? clar a mai facut-o; nu-ti face oral din prima ? stai linistit, a mai facut-o dar se joaca cu tine..

Comentarii ( 14 )

  1. „Tipa nu are nicio vina” :)) de fapt ea a fost in cautarea iubirii perfecte, si de fapt ea e o femeie cu vederi liberale, si de fapt e foarte curioasa si a vrut sa treaca prin toate experientele, si e inventiva, a descoperit lucruri noi, si nici macar nu e atinsa de varsta sau o preseaza concurenta, ea vrea stabilitate si maturitate…

  2. am vrut sa spun ca ea nu are nicio vina cacatinel a aparut prea tarziu in viata ei s-o „tiie” in frau
    videochatu inseamna si show lesbi, masturbare.. nu e doar vorbarie..

  3. Ba cred ca ea este singura „vinovata” de gasirea atat de tarziu a lui Catinel. O fi Catinel, o fi Irinel, o fi Bourel, oricare ar fi, e alegerea ei cand are de gand sa fie matura si stabila.

  4. stiu f bine ce e videochatul.. dar mai bine videochat decat 100+ la activ.

    prin harmless voiam sa spun ca nu exista contact fizic cu o a2a persoana (decat daca e couple, dar aia e alta poveste)

  5. man, stiu ca stii… ideea e ca sunt multi maculi care n-ar putea trece nici macar peste un amarat de videochat in trecutul ei..
    off: 193 de vizite si doar 4 comentarii.. chiar ca tabu 😀

  6. Bai, tu ai inventat povestea? Bagi si tu un nume, ceva? Sta lumea si asteapta! Cumva e papusa lu’ Irinel, aia care e matura si stabila? 🙂

  7. @Claudiu: Daca vrei nume, ia un Cancan, deschide-l si 90% din muierile de acolo sunt asta din povestioara lu’ nea Twigg.
    @Alex: Dar masajul erotic e si el harmless?

  8. Tipa aia facea ceva banisori. Nu multi dar erau. Avea si un salon micut cu 2 camere si 2-3 fete. E ceva de investit la inceput dar iti recoperi investitia. Fetele care lucreaza, in schimb, pot castiga banuti frumosi daca au cap. Te intereseaza sa-ti deschizi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top