n-ai cu cine

E imposibil sa mai poti face ceva in romanica. Ai o idee de afacere? stai linistit, nu vei gasi pe nimeni care sa te ajute sa demarezi si cand spun biznis nu ma refer la ceva de genul agentie imobiliara ca nu sunt cretin.

Banii se fac cu bani, cel putin la noi. N-am vazut atata foame in viata mea. Pe nimeni nu intereseaza biznisul care nu aduce profit instantaneu; este perfect daca se poate cu riscuri zero si fara sa misti un deget.  Astia sunt oamenii de afaceri „reali”, nu koae ala din reclama cu vodafone de vine angajatul si isi pune bucile pe biroul lui si-l ia si cu „nu mai pot frate”.

Apropo, cui se adreseaza reclamele anyway? vad oameni (aparent intregi la cap) care fac adevarate obsesii pentru o pasta de dinti sau un amarat de sampon de parca totul in viata se rezuma doar la asa ceva; vad familii perfecte, mame fericite, oameni fara probleme financiare care traiesc doar pentru a manca cereale.. alooo, mai e cineva zdravan ?

Comentarii ( 4 )

  1. Io-s zdravan. Dupa ce m-am spalat pe dinti cu o pasta pe baza de fluoruri mi-am hranit radacina parului cu aloe vera iar acum ma duc sa cumpar cereale cu multivitamine pentru o dezvoltare armonioasa…

  2. bre, cerealele cu multivitamine le-ai mancat ? ai luat aspartan contra arsurilor abdominale ? sau neolin ? mesteci guma faiv ? pai ce facem aici..

  3. Ai ceva impotriva ca eu vreau ca dintii mei sa fie protejati intreaga zi, sau vreau ca parul meu sa arate mai bogat si mai sanatos 🙂 ? De unde stiai de guma faiv?…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top