n-ai cu cine..

Presupunem ca ai un laptop care tocmai a iesit din garantie si nu mai porneste. Care e rezolvarea ? il duci la vecinu’ care ai auzit ca se pricepe ? il duci la un necunoscut din ziar care se da mare electronist ? sau poate il duci la unul din putinele service-uri unde reparatia face mai mult decat un laptop nou ?

Daca s-a stricat prajitorul de paine luat la oferta cu 20 de lei, service-ul unde se repara este in general langa bucuresti sau foarte departe de casa ta. Numai drumul pina acolo te costa de 2 ori mai mult.  Ai probleme cu masina sau pur si simplu vrei sa schimbi uleiul ? te costa de te rupe. E o foame de bani cum nu s-a mai vazut.

Nici cu domeniile de internet nu mai ai garantii, cunosc un tip care si-a luat-o urat de tot de la o firma cu multa reclama la tv.  I-au inchiriat un domeniu, i-au dat gazduire, l-au ajutat sa-si faca site, exact ca in reclama „ai idei, avem solutii”. Omu fiind constient ca afacerea lui e doar online a inceput sa bage bani la greu in reclame dar a ajuns in prima pagina pe goagal. Exact cand si-a pus afacerea pe picioare i-au taiat astia contul fara sa-i dea un motiv. Pur si simplu au sters site-u si au bagat un forbidden. Disperat, a vorbit cu toti de acolo insa nimeni nu i-a dat un raspuns pertinent.Un tip i-a dat de inteles ca daca vrea inapoi acel domeniu trebuie sa plateasca sume enorme.

Am mai intalnit tipul asta de hosting, daca ai un site banal, fara trafic esti ok; daca ai vizitatori si ne futi noua banda se schimba situatia, ori pleci ori cotizezi mai mult. not fair..

chiar ca aveti solutii ! romanesti din pacate…

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top