Amanta

De ce dracu sa divortezi de nevasta pentru ea ? De ce s-o iei de nevasta ? De ce nu o futi si atat ? De ce sa-ti complici batranetile?

Mi-a dat o tipa acu ceva vreme definitia amantei de era sa cad jos. Eu credeam ca e doar o „ea” cu care faci sex atunci cand nevasta n’are chef dar nu e asa ! Amanta e (conform definitiei) o femeie cu drepturi depline in viata ta atata timp cat face acest compromis de a se culca cu tine, om insurat. Deja ma doare capul. Ai obligatia de a merge cu ea oriunde doreste, sa-i faci cadouri scumpe, sa-i cunosti parintii si eventual sa-i faci si un copil. Bullshit, amanta e aia care se fute (si) cu tine pentru ca boul de barba-su nu o mai scarpina sau nu are cine s-o scarpine. Si daca ma insel asa ar trebui sa fie..

Fac o paranteza, cunosc un tip care arata destul de naspa, este insurat dar are un succes fantastic la femei maritate. Secretul lui: are o limba „jucausa” si nici o jena de a o introduce in toate gaurile; stiti cine radea de el ? labarul grupului..

Ma gandesc serios ca in 10-15 ani o sa salivez si eu dupa vreo fufa.. nu-mi doresc decat sa nu-mi pierd mintile, sa fac precum un amic care la 50 de ani s-a indragostit muci de una de 18; pai koae, toata viata ce cacat ai pazit, acu ti-a venit sa suferi din dragoste cand ar trebui sa-ti vezi de prostata si nepoti ? o futi si atat… cat de greu poate sa fie ?

Inca ceva: amanta perfecta nu e aia care „da bine” sau care o suge ca nimeni alta; amanta perfecta e aia care stie sa-si tina gura si care nu te suna la miezul noptii..

P.S. fetelor, nu-mi cereti numarul amicului ca nu vi-l dau; ma omoara daca afla ce am scris aici..

Comentarii ( 16 )

  1. Mi-ai adus aminte de un fost coleg, pe el nu-l interesau decat fetele uratele cu explicatia ca ele cedeaza cel mai repede, in permanenta era cuplat cu minim doua, noi asilalti mai radeam de el, da’ tare inghiteam in sec, tipul marca din orice pozitie, si nu numai cu limba.
    Bai, pai ca sa se cheme amanta are obligatia sa fie discreta, daca nu, se cheama problema!

  2. Pai ziceai ca amantele rezolva niste chestii nerezolvate de mult timp. Stau si ma intreb cum le agata amicul ala, scoate limba la ele?…

  3. Pai o fi primit aprecieri, urale, ovatii. Banc: Unu’ de varsta a treia ii spune nevestei: -Draga, de cate ori facem prostii aud niste fluieraturi in ureche. -Pai ce ai vrea sa auzi, aplauze?

  4. Te rog ca diseara cand vii in vizita sa iti pui chipul pe care il ai in poza de la avatar! 😀

    Cat despre amanta, inca mai meditez la povestea prietenului tau 🙂

  5. Si-a dat seama nevasta, i-a confirmat, m-am intalnit cu nevasta, mi-a facut faza cu bocitul, n-am inghitit-o si cam atat. Eu i-am dat lui papucii cum s-ar spune. Si nevasta’sa ar fi avut motive (pe langa mine) sa ii dea bagajul pe geam afara dar avea de crescut 2 copii. Nicio picanterie, i’m sorry!

  6. Chiar bai, in poza aia e Anselmo? Nu bat pana acolo, si’apoi de ce ai pus-o? Am citit ca lesina gagicili dupa el, aha, te spun! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top