anu asta

A fost totusi un an bun. Mi-am facut multi prieteni noi, Jeaninoasa, Sebi si Ioana Budeanu sunt doar cativa dintre ei; Am avut si un feeling aparte in ceea ce-i priveste pe celebrei mei clienti –  le-am dat cu flit la toti. Ce momente pline de emotie.. ne-am despartit cu lacrimi in ochi dar am ramas buni prieteni. Ah, era sa uit: o mai tineti minte pe tipa cu castravetii ? ei bine, am dat nas in nas cu ea. Stiti ce mi-a spus ? – Vio, habar nu ai cat ai pierdut ca nu vrei sa ne mai ajuti.. nici nu-ti dai seama..; O da, deja sufar..

M-am intalnit cu altul de la o firma destul de maricica. Imi spunea ca a angajat sefu’ o firma de IT „adevarata” (probabil eu paream o fantoma) dar cica s-au certat dupa doar cateva zile. Acum lui sefu ii este rusine sa ma sune.. (brb, ma duc sa-mi sterg lacrimile).

Am revenit. Cum spuneam, 2010 este un am plin de emotii si impliniri. De exemplu, ieri, de ziua romaniei am stat fara net pentru ca n-am platit la timp. Firma serioasa dom’le, pe data de 01 ale lunii daca n-ai platit ti-au taiat macaroana. Ei, serioasa in mortii ei ca abia se taraie mizeria asta numita net. Deschid speed testu de viteza, ma uit si pe contract si mi se pune un mod in gat. O saracie de firma cu pretentii de provider si un patron plin de basini cum rar am vazut; tare mi-e teama ca ii paste un control acum sa sarbatori..

Ma bucur ca a venit iarna ! Imi era dor sa dau cu racleta in cutia de gheata in care mi-am gasit masina. E atat de placut sa-ti simti mainile inghetate si ciorapii uzi in adidasi incat imi vine sa urlu de ciuda ca n-am talentul lui Raze la scris.

Ma bte gandul sa-i scriu mosului. Nu-i cer mare lucru, vreau doar sa ma trezesc din somn, sa ma uit pe geama afara, sa vad statuia libertatii, sa vorbesc engleza si sa spun: „fuck me, what a nightmare.. I dreamed I was roman..”

Comentarii ( 9 )

  1. Anul asta consider ca merit sa primesc de la mosi (amandoi si chiar de la altii daca mai exista) tot ce imi doresc. Vreau si au adresa!!!

    Twigg, mai ai o luna din 2010, mai ai timp sa tragi linia!

  2. Vezi ca n-am glumit, m-am interesat si cica sta in Laponia da’ nu stiu orasul si strada, sa inteleg ca la nr. 103?

  3. Multumesc de informatie, parca trece pe Drumul dintre tarlale, bine ca stiu :))… Acu’ pregatesc un caiet mare, ca am vreo doua cerinte la Mosu’… Chiar T., te-au mai cautat prietenii aia? Au mai vrut sa se faca de maro prin straini?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top