Cazuri si macazuri

Nu inteleg de ce reactioneaza femeile atat de urat cand afla ca koae al ei si-a pus-o cu alta. Te-ai gandit vreodata femeie ca poate tu esti vina ca saracu ala pescuieste la alta copca cu bradis ? Tu i-ai mai aratat-o ? I-ai mai pus o mana pe la oo ? Ca poate nu ajungeati aici..

Interesant e ca in astfel de momente (deh, barbatii sunt suficient de prosti sa lase urme), femeia devine isterica. Nici nu mai conteaza ce au realizat impreuna, nici ce va fi peste 2 zile, ea trebuie sa i-o traga cat mai urat. Cunosc destule cazuri d’astea, in special de oameni cu bani care au ajuns sa se dusmaneasca dupa 8, 10 si chiar 15 ani de relatie.

Nu va ganditi ca barbatii sunt altfel. Poate ca unii (putini) sunt ceva mai toleranti gandindu-se ca vor plati cu aceiasi moneda. Dar nu aici e rezolvarea manca-v-as. Daca dai de 2 ori din buci e normal sa-ti plece femeia. Dupa 17 ani de pescuit mi-am dat seama ca nu se rezuma totul doar sa bagi undita si gata. Nu tata, trebuie sa te chinui, sa transpiri, sa simti ca-ti amortesc picioarele, ca-ti tremura genunchii, ca nu mai poti dar nu cumva sa te opresti. Te automotivezi si rezisti pina auzi: gata, opreste-te ca mor. Si nici atunci sa nu cazi lat, mai stai bat cateva secunde sa vada ca esti puternic. Ia sa vedem, te mai inseala ?

Comentarii ( 5 )

  1. chestia cu inselatu’ e destul de relativa si nu cred ca asta e motivul primodial pt care se ajunge aici…..pur si simlu’ pt ca e alta/altul…..poti sa oferi oricat ai oferi, intodeauna va fi cineva mai bun/buna ca tine:p

  2. De acord cu tine; eu m-am referit strict la cei care se despart din asa ceva, zilele trecute niste prieteni au pierdut tot (afaceri, magazine, apartament etc) pentru ca el a avut o aventura.. zeci de mii de euro s-au dus dracu intr-o clipa..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top