Poliloghie

N-am mai scris nimic de ceva vreme dar nu pentru ca n-as fi avut nimic de spus ci pentru ca ma suceam de fiecare data gandindu-ma ca nu intereseaza pe nimeni. In fond e luna cadourilor, toata lumea se agita ca o gaina fara cap. Abia astept sa treaca decembrie, nu stiu cum dracu se face ca desi e saracie si benzina a sarit de 5 lei toata lumea merge cu masina. Am vazut ieri in trafic un Trabant. koae, pai numai un plin la masina aia face mai mult decat masina insasi ! si mai mult, cum a reusit s-o porneasca pe canceru’ de afara ? Eu rcunosc, sunt la un pas de depresie. Daca pina sa vina inghetul masina imi lua cam 7,5%, acum a ajuns la 12. Fratele meu, 12 litri de benzina la suta de km e deja prea mult pentru mine.

Am planuri mari pentru 2011, vreau sa ies definitiv in afara societatii, oricum am impresia ca sunt un outsider. Nu stiu daca plec din tara dar daca nu plec renunt sa mai platesc fie si un leu la stat. De ce sa platesc anyway ? De ce sa dau bani intr-o tara muribunda ? e ca si cum mi-as face planuri de iesit la o bere cu cineva care mai respira doar ventilat de aparate. Renunt la asigurari, pensii private, mi-am inchis cartea de munca, impozite, tot ce pot. Singura mea legatura cu romanica este buletinul si implicit cetatenia la care as renunta oricand. Prefer ca banii care ii castig din diverse combinatii sa-i depun intr-un cont de afara.

Sa fim realisti, tara a fost vanduta, nu mai avem nimic al nostru. Sunt aproximativ 6 milioane de tigani si numarul creste in timp ce romanii scad. In 10-20 de ani vom munci doar pentru ei si pentru jmecheri.

Ma ingrozeste ideea ca sunt sanse sa imbatranesc in tara asta. Ma uit la batranii de pe strada, la cei care cersesc la geamul masinii si nu pot trece cu vederea ca poate asa voi ajunge si eu. Sa fii batran si bolnav mi se pare mai rau decat moartea insasi. De fapt, daca stau sa ma gandesc nu sunt prea incantat de faptul ca m-am nascut. Da, e misto cat esti tanar, dai o buca, iubesti.. dar ce folos cand realizezi ce esti de fapt ? la ce-ti foloseste viata cand stii ca la un moment vei inceta sa mai existi ? nu tratati superficial subiectul, incercati sa vedeti dincolo de cuvinte..

De 2-3 zile am coaili inghetate. Nu cred ca mi-a mai fost vreodata atat de frig, poate si din cauza ca in casa sunt in permanenta 40 de grade. Mergeam ieri pe strada si aveam impresia ca sunt un robot cocosat. Am observat ca frigul imi afecteaza creierul, poa sa vina si miss venezuela intr-un desu de vampa ca tot n-are efect.

M-am decis sa-mi petrec iarna jucand SilkRoad. Pentru cei ce n-au auzit, SR e un mmorpg gratuit care da dependenta. Ai un erou care creste in putere cu cat omori mai multe creaturi, apoi, cand esti suficient de pregatit poti deveni un transportor de marfa pe drumul matasii vanat in permanenta de hoti si alte specii. Avand in vedere ca poti face aliante cu diversi indivizi din toate colturile lumii eu zic ca merita. Va astept de serverul Hercules sa facem schimb de arme si artefacte daca va decideti.

Constat ca inca am prieteni/cunostinte care n-au inteles nici pina acum ca daca nu raspund la telefon e din cauza ca doarme fi-mea si nu o voi trezi din somn pentru nimeni. Asta e unul din dezavantaje atunci cand stai la garso. Nu mai am chef de alte explicatii.

Sa ma cac in emisiunea lui Bendeac. De cate ori spun „nu stiu!” am impresia ca fac exact ca retardul ala pe care-l imita. Btw, i-au luat interviu pe bune aluia si cica acum e mare vedeta prin Piatra Neamt, da autografe, are gagjica..

Am observat ca are ceva trafic blogul cu femei goale „relaxare spirituala”. Ma bucur ca nu sunt singurul obsedat..

Nu cumparati lapte 365 de la Mega Image, e otrava curata. Am luat eu o cutie si pe langa faptul ca era apa chioara, dupa cateva ore de la deschiderea dopului s-a acrit desi a stat in frigider. 2 zile mi-a fost rau si am avut crampe la stomac dupa ce am luat 2 inghitituri..

Se stie ca decembrie e luna cand toti isi cumpara plasme, frigidere, aspiratoare si computere. Nu inteleg de ce musai acu cand pretul e mult mai mare. Faza e ca tre sa fiti vigilenti, acu se dau si cele mai multe tepe. Spre exemplu, eu am luat o placa de baza noua din magazin si ajuns acasa am descoperit ca avea niste pinisori indoiti, semn ca cineva se jucase cu ea inaintea mea. Si asta nu era tot, spatele placii era plin de cocleala,  clar era o placa sh dar reconditionata. Stiti ce? nu am putut s-o mai dau inapoi, trebuia s-o verific acolo. Aveti grija ce luati, verificati tot chiar daca isi dau aia ochii peste cap.

Ajunge, ma bag inapoi la SR, sunt deja level 13..

Comentarii ( 7 )

  1. ma mir ca inca supravietuiesc saracii aia de la mediadot, niciodata n-am gasit nimic bun la ei; au si magazin la mama dracu..
    singurul laptop care mi l-as lua e alienware 🙂

  2. nahh.. alienware e un dell rebranduit si exagerat de scump.. E prima oara cand am luat si eu de la mediadot.. si l-am ridicat de undeva de la pasajul muncii. Ma joc cam de toate pe asta.. deci overall a meritat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top