alt sfarsit sau un nou inceput ?

Maine gata, se duce in mortii ma-sii 2010. A fost un an de cacat, s-o spunem pe aia dreapta. Un an care a trecut prea repede, un an in care n-am realizat nimic, am stat si am asteptat… nici eu nu stiu ce.  Mi-e groaza de ce ne asteapta in 2011, vorba aia „fereasca Dzeu sa-ti dea cat poti duce”.

Ieri am reusit sa scap de mizeria aia de contract de internet cu firma pizdii generic numita Synco. Fute-m-as in firma lor, de juma de an m-am tot rugat de ei sa reziliem contractul dar de muisti n-au vrut. S-au cacat pe ei si m-au jumulit de bani pina m-au adus in pragul isteriei, legat fiind de un contract cu clauze de reziliere in avantajul lor. Bine ca am scapat multumescu-ti tie, Doamne !

Zilele trecute am dat de niste lepre cu un BMW seria 3 coupe (masina de 100.000 de euro lejer), aveau un laptop futut. Dupa ce l-am reparat m-au sunat ca vor banii inapoi ca tot nu le merge. Ok, vin la voi sa vad eu ca nu merge si va dau toti banii, ba mai mult va mai dau si de la mine 2 beri. Evident ca n-au vrut; tepari si in ziua de Craciun, ma miram eu de unde dracu au avut atata banet de dat pe o masina..

M-am tinut de cuvant si am facut topul rock. Avand in vedere ca au fost doar 16 persoane interesate nici eu nu mi-am dat silinta sa iasa ceva cool. Rezultatele le voi afisa dupa ce se strang minim 15 voturi. Stiu, sunt multe trupe mari pe care le-am omis, am incercat sa fiu obiectiv si sa tin cont de anumite statistici gasite online. Aveti insa posibilitatea sa puneti voi trupa care merita sa intre in top si pe care eu am omis-o; mai multe detalii gasiti acolo.

So.. la multi ani la fratii si surioarili mele, ne hauzim in 2011.

6 Comments on "alt sfarsit sau un nou inceput ?"

 1. draga twigg

  Iti doresc sa traiesti anul 2011 ca si cum in 2012 ar fi sfirsitul lumii! 🙂

  cu drag,
  rebelu

 2. Mai are rost sa zic?
  Sanatate bro… ca aia e principala chestie ce ne trebe in 2011.

 3. La multi ani Twigg!

 4. STF!!! Am zis ca esti serios… da’ ne-ai tras-o… again! 🙂

 5. bro, e pe bune topul.. just ignore last page 🙂

  Ah, sa stiti ca printre favorite sunt Aerosmith si Bon Jovi..

 6. Bon jovi da… da’ nu inteleg cum de se neglijeaza Ac/Dc? 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*