2 din 52

Am impresia ca majoritatea videoclipurilor cu fufe sunt, de fapt, materiale de laba. Vrei sa vezi tatze, buci goale, tanga si mimarea actului sexual ? te uiti la Andreea Banica sau Andreea Balan. Incep sa cred ca Andreea e un nume predestinat asa cum era odata Dana sau Mirela. Bine, de ce sa ma cac pe mine, A. Balan e chiar bunaciune, as putea spune ca e cam cea mai sexoasa dintre toate. Probabil daca eram fiu de miliardar ma cuplam cu ea pentru vro 2 saptamani; momentan ma multumesc sa tin intr-o mana poza ei si cu cealalta..

Ne bate gandul sa ne mutam. Nu, nu in alta tara ci la 2 sau 3 camere, fi-mea a crescut si are nevoie de mai mult spatiu. Am aruncat un ochi la repezeala pe anunturi, am sunat in 2 locuri si sa vezi ironie: intr-un bloc sta un amic si in celalalt sta alt amic, nu’s cum dracu s-a nimerit; o sa le si vizitam zilele astea, sper sa nu fie o misiune imposibila inchirierea unui apartament, mai mult de 1000, hai 1200 de euro/luna n-as da..

Fi-mea  se demachiaza. Da koae, a vazut-o pe ma-sa intr-o seara cu o discheta d’aia ca-si dadea pe ochi si de atunci, seara de seara cere si ea o discheta, o inmoaie in cana cu apa (prima oara a inmuiat-o in wc) si-si da pe fata cu ea; are rost sa va mai spun ca deschide dulapul si se incalta cu pantofii cu toc pe care merge fara probleme ? eu nu stiu ce ma fac cu ea..

Am fost la celebrul depozit Antefrig, un fel de Dragonu Rosu dar nu cu haine ci cu carne si mezeluri. E ceva gen hala-congelator open space plin cu  sute de tone de carne congelata din import la preturi modeste: 5lei – 6 lei; vanzatorii ? niste tigani oportunisti; marfa? mai mult ca sigur fara acte; calitatea ? eu n-as manca nimic de acolo; am luat 2 bax-uri cu pulpe de pui pentru un parastas si cand i-am cerut aluia bon mi-a dat un biletel roz pe care a scris cu pixul: 2 x nu-stiu-ce total 110; cred ca am spus destule..

Cred (sper) ca am rezolvat definitiv problema cu hostingul. Am trecut prin atatea servere de zici ca am fost tarfa: godaddy, hostso, romarg, spatiul, si inca vreo 3-4 private; acum nu va spun unde sunt ca nu vreau sa va aud „frate, ce teapa ti-ai luat”; prefer sa nu stiu..

O chestie tare. Exista undeva in spatele aeroportului Otopeni un drum; bine, e o zona cu bariera unde trebuie sa lasi buletinul ca sa poti intra iar soseaua aia e facuta din acelasi material ca si pista de avioane. Manca-ti-as, ai chef sa mergi cu avionul dar nu-ti permiti ? du-te si plima-te pe acolo, este aceiasi senzatie ca atunci cand prinde avionul viteza pe pista, singura conditie e sa mergi cu ceva mai mult de 80km/h. E fascinat numai ca atunci cand ma astept sa decolez trebuie sa fac dreapta..

Comentarii ( 6 )

  1. @BlackCat – il vezi la stirile PROTV de la ora 5.
    @Twigg – vreau si eu sa stiu locatia exacta, ma intereseaza pentru cand am draci pe mine si vreau sa ma curat de nervi. 🙂 Merci.

  2. Deci daca rupi un gard inseamna ca nu e cine stie ce de capul lui si ramai cu masina cat de cat functionabila sa dai o tura si pe pista = distractia continua.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top