no title

Nu pun titlu pentru ca habar n-am despre ce scriu. Ma simt obosit cum n-am fost parca niciodata, dracu stie care e cauza. O fi si ca nu mi-am baut azi cafeaua ? sau ca m-au chemat unii dis de dimineata ca nu le mergea un xerox dala mare si au uitat sa ma plateasca.. sau au fost atatea schimbari, nervi, probleme si alte cacaturi in ultima vreme care m-au adus in starea asta, have no idea. Faza e ca am obosit. Si sunt scarbit ca aproape toti incearca sa-mi dea teapa, nu inteleg ce dracu se intampla. Fuck them

Un lucru bun de cand m-am mutat e ca nu ma mai uit la tv nici macar 1 minut/zi, fi-mea l-a acaparat cu desene. Habar n-am n-am daca ala mai e presedinte, daca ne ia dracu sau nu. fuck it

Mi-am luat ceva de la ikea, l-am adus acasa si cand sa-l asamblez surpriza: nu merge asamblat pentru ca e futut. Dupa 20 de minute de morti si raniti am sunat la ei si am reclamat defectul. Cica sa stau linistit ca in 48 de ore ma suna cineva de la ei. pai fmm, eu ce fac cu mizeria asta, o tin desfacuta in casa 2 zile ? manca-mi-ati coili cu chinezariile voastre..

Un (dez)avantaj atunci cand stai intr-o casa cu multe dulapuri si sertare e ca niciodata nu gasesti nimic. Dupa ce ne-am mutat, si eu si Flory am bagat toate obiectele pe unde am nimerit. O yeah, daca vreau acum sa caut ceva mai bine ma duc sa-mi cumpar unul nou.. sunt zero sanse sa-l mai gasesc. Nu vreti sa stiti cat mi-am cautat o pereche de chiloti cu care sa ma imbrac dupa ce am dormit prima noapte aici..

Ajutati-ma cu o chestie: am o durere cervicala de vreo 2 zile de ma dispera. cel mai naspa imi este atunci cand conduc, ca sa ma pot uita in stanga trebuie sa ma intorc cu totul si e ca dracu. Stie cineva sa faca masaj ? platesc, sa-mi bag picioru..

Comentarii ( 3 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top