blogosquare

M-am uitat aseara pe bloguri alese la intamplare, ma plictiseam si n-aveam chef sa-mi ridic bucile de pe scaun. Am citit cum un tip a zidit usa administratorului ca avea boala pe el si impreuna cu niste vecini s-au cacat pe ei de ras auzindu-l pe om cum se opintea sa-l dea jos. La comentarii numai de bine: „bravo tie, marfa, am lesinat de ras”  dar niciunul nu i-a spus ca e minciuna. Pe un alt blog citeam cum unu mersese juma de tara cu masina pe 3 roti, una pierzand-o undeva pe drum; pe un alt blog o tipa isi povestea viata plina de necazuri, fugita de acasa si urmarita peste tot de violatori acum incerca sa faca rost de bani de facultate si dadea chiar un cont bancar in finalul postului de 2 pagini. Toti o compatimeau si chiar ii promisesera ca o vor ajuta.

Well, eu sunt Gica contra si nu cred nimic din ce spun personajele de mai sus. Imi dau seama ca exista „a thin line between” credibil si penibil pe care unii o vad prea tarziu. Cat de greu e sa-ti dai seama ca atunci cand spui niste tampenii si toti te aclama ei de fapt rad de tine ? Traficul si lista cat mai mare din blogroll este scopul celui care scrie, asta e clar. Dar avantajele ?

Comentarii ( 6 )

  1. Nu pentru toata lumea. Uite, pe 1 martie am avut dublu de vizitatori si n-am primit absolut nimic din partea lor. Nici macar un comentariu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top